Ingredients
Una cuixa de xai sense l´os i tallada a daus
Sal
Pebre
Ras el hanut ( una espècia atualment fàcil de trobar aqui )
Oli d´oliva
Bastonets de fusta ( per fer els pinxos)
Preparació
Posar els daus de xai en una safata i els condimentem amb sal, pebre, ras el hanut i un raig d´oli d´oliva, remenar perquè quedi tot ben barrejat, deixarem reposar tapat amb film de cuina a la nevera un minim de 1/2 hora, ( jo o faig d´un dia per l´altre )
Abans de cuinar-los els montarem en els pinxos de fusta.
Es poden fer a la planxa, barbacoa, forn....al gust o el que es pugui
Acompanyar d´unes patates braves, amanida, all i oli.....hummmmm
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Quina sensilleza, i quina bona pinta, els haurem de tastar. De pinxos de xai no n'acostumo a fer, però els haurem de tastar
ResponEliminaSaps que no els he fet mai de xai? Per sort el Ras el Hanout ara es troba amb molta facilitat.
ResponEliminaM'en alegro molt de que vagis tant enfeinada, ja m'agradaría poder dir ho mateix.
A veure si ens veiem que ja en tinc ganes.
Petons maca.
Que gozada de pinchitos, para chillarles vamos. Besos
ResponEliminaSusanna, uns pitxos maravellosos per consevol moment per a degustarlos...........salutaçións........paco
ResponElimina¡¡¡bonissims!!!
ResponEliminaM'agraden molt les especies segur que el ras el hanut li queda de maravella.
ResponEliminaUna abraçada
M'encanten, amb aquet gustet de les especies y ben doradets....ummmm....
ResponEliminaPetonets.
Unos pinchos morunos en toda regla, olé tú. Un besote.
ResponEliminaQué bueno! me llevo la receta. Un besico guapa y buen domingo!.
ResponEliminaEstan boníssims adobat, m'encanten.
ResponElimina