Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 18 d’abril de 2013

Pinxos de xai a l´ aroma de ras el hanut

* Demanar al nostre carnisser de confiança que ens tregui l´os de la cuixa de xai.

Ingredients
Una cuixa de xai sense l´os i tallada a daus
Sal
Pebre
Ras el hanut ( una espècia atualment fàcil de trobar aqui )
Oli d´oliva
Bastonets de fusta ( per fer els pinxos)

Preparació
Posar els daus de xai en una safata i els condimentem amb sal, pebre, ras el hanut i un raig d´oli d´oliva, remenar perquè quedi tot ben barrejat, deixarem reposar tapat amb film de cuina a la nevera un minim de 1/2 hora, ( jo o faig d´un dia per l´altre )

Abans de cuinar-los els montarem en els pinxos de fusta.

Es poden fer a la planxa, barbacoa, forn....al gust o el que es pugui

Acompanyar d´unes patates braves, amanida, all i oli.....hummmmm

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...