Segurament feu moltes vegades verdures bullides a casa, però mai guardeu el brou o suc del bullit, en aquesta aigua i queden totes les vitamines i part del seu sabor.
Doncs aquesta és la meva proposta..........i funciona.
Una vegada estiguin les verdures bullides, les colarem i reservarem aquest brou que ens queda a l´olla, és ideal per preparar un arròs bullit, per afegit a un guisat, a una paella......
Depenent del seu ús el podem congelar en un recipient gros, petit, o a porcions.....serveix tota mena de verdures.
Bon profit
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Es perfecta, ja que es pot aprofitar molt bé i dona més sabor a unes altres preparacions.
ResponEliminaPetons.
Es una genial idea, para tener siempre caldo a mano, besotes
ResponEliminaSofia
La qüestió es aprofitar-ho tot, es molt bona pensada.
ResponEliminaYo me la suelo tomar con unas gotas de aceite de oliva cómo primer plato o en vez de comer cine agua, refrescos, etc ;) fuente de vitaminas y minerales :)
ResponEliminaSi al hervir las verduras no has echado ni aceite, ni sales o especial, éste agua es perfecta para regar las plantas, es un abono natural