Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 25 de març de 2010

CARAMELS DE BOTIFARRA


INGREDIENTS

PASTA FILO
BOTIFARRES DE PAGÈS
ALL I JULIVERT PICAT PETIT
VI BLANC DE CUINA
OLI D´OLIVA


TALLAR LES BOTIFARRES A TROSSETS D´UNS 4 CMS, I FREGIR UNA MICA AMB OLI FINS QUE COMENCIN A AGAFAR COLOR , ARÈ ELS I ABOCAREM UN RAIG DE VI BLANC, DEIXAR REDUIR , UNS MINUTS ABANS DE TREURE DEL FOC I POSAREM ALLS I JULIVERT , RETIRAR I DEIXAR REFREDAR UNA MICA.


TALLAREM LES FULLES DE PASTA FILO A LO LLARG I CADA TROS EL DOBLAREM, I POSAREM UN TROS DE BOTIFARRA COMENÇAR FER UNA PUNTA , RODOLAR I TANCAR AMB UNA MICA D´AIGUA , TANCAR LES DUES PUNTES COM UN CARAMEL, POSAR SOBRE UNA PLACA DE FORN, PINTAR AMB UN PINZELL I OLI , FORNEJAR FINS QUE ESTIGUIN DAURATS.

I A MENJAR, BON PROFIT

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...