TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dijous, 25 de març del 2010

Caramels de botifarra de massa filo


La massa filo -o- brick, està forma pel moltes fines lamines de pasta, que en coure queda molt cruixent, i es utilitzada per fer farcida.

Es necessari hidratar la massa amb algún tipus de greix..... oli d´oliva, de gira-sol, mantega..., també es important que si estàs molta estona sense utilitzar-la, sigui coberta, en cas contrari ens quedará seca i trencadissa.
 

Ingredients
Massa filo
Botifarra crua
All i julivert picats
Vi blanc de cuina
Oli d´oliva

Preparació
Escalfar el forn a 180 graus.

Passarem la botifarra esmicolada per la paella amb unes gotes d´oli perqué agafi color, regar amb vi blanc i deixar reduir, al final barrejar amb una mica all i julivert picats.

Pintarem les fulles de massa filo, d´una en una amb un pinzell de silicona i el greix escollit, a casa agrada molt amb una mica d´oli d´oliva suau, les anirem posant unes sobre les altres, fins acabar amb totes les que necessitem fer servir.

Tallar la pasta filo a rectangles, en te prou amb 3 -o- 4 fulles , sinó ens quedarán massa gruixuts ....formarem el farcellet posan dins una mica de botifarra, farem rodolar la peça i tancarem les puntes com si fos un caramel ( si es necessari mullar amb unes gotes d´aigua )  

Els disposem en una safata de forn.

Fornejar uns 10/15 minuts, dependrà del forn i la mida.

Tot seguit o passarem al plat de servir.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/ Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

 

 

38 comentaris:

  1. Susanna gràcies per agregar-te a els meus seguidors, jo fa temps que et coneixía, aquets caramels em fan molta gràcia i deuen d'estar de luxe.
    Muxutxuak/Besitos/Petonets

    ResponElimina
  2. Caray, quina recepta mes curiosa !!!!
    Boníssima, amb el teu permís me la guardo.

    Petons
    Marga

    ResponElimina
  3. OLA FEDERICA
    Grazie per la visita My BLOG e ha celebrato ti piace il mio DOLCI
    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  4. HOLA MARGA, GUAPA TU
    EL TENS TOT EL MEU PERMÍS ES CLAR,...JE,JE I GRÀCIES,
    PER CERT VOLS AQUESTA RECEPTA EN DOLÇ ?,
    DONCS, NOMÉS TENS QUE CANVIAR LA BOTIFFARA PER .....FORMATGE FRESC I CODONY...I ESTÀ DE PEL-LICULA...PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  5. Susana no paras jajaja. Si no me da tiempo a comentarte tantas recetas jajaja. Esta muy original y el tiramisu se ve deliciosa. Un besazo.

    ResponElimina
  6. HOLA NATI, GUAPA TU

    ESTA ES MI COCINA DIARIA, EN CASA NUNCA SABEN QUE COMERÁN HASTA QUE LLEGAN...JE,JE, SIEMPRE ES UNA SORPRESA, SORPRESA,....CELEBRO QUE TE GUSTEN MIS RECETAS, CON PASTA FILO SE PUEDE HACER DE TODO POR ESTO SE LLAMA FILO....DE FILÓN...

    Y EL TIRAMUSÚ SIN HUEVO ESTÁ MUY RICO, NO ME GUSTA DEMASIADO TRABAJAR CON HUEVO CRUDO
    MIL PETONTES SUSANNA

    ResponElimina
  7. HOLA ROSA, GUAPA TU

    ENCANTADA DE QUE T´AGRADIN LES MEVES RECEPTES, AQUI ESTÀN PER SI VOLS PROVAR-LES

    I FINS AVIAT
    Muxutxuak/Besitos/Petonets SUSANNA

    ResponElimina
  8. Holaaa, que gusto comerse un caramelo de estos. Has tenido una idea magnífica!!
    Un besoooo

    ResponElimina
  9. HOLA MARISA, GUAPA TU

    SOLO TE DIGO QUE ESTAN RIQUISIMOS..UNOS CARAMELS I UNA ENSALADITA Y YA TIENES UNA CENA RAPIDITA Y DELICIOSA

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  10. QUE RICOS Y DIVERTIDOS UN BESAZO WAPAA

    ResponElimina
  11. hola susanna...jo els vaig fer per nadal...i estaben bonisims..t'han quedat molt macus.
    una abraçada

    ResponElimina
  12. Deliciosos, crujientes y con un sabor estupendo, que ya me estoy imaginando.
    Fabuloso ese aperitivo.
    Un beso.

    ResponElimina
  13. HOLA ANGELS, GUAPA TU
    SON FACILS I ESTÀN MOLT BONS, AMB LA FILO POTS FER MIL RECEPTES, JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  14. HOLA EMPAR, GUAPA TU
    PUES SI NENA, ENTRE LA FILO, LAS EMPANADILLAS Y LA PASTA DE HOJALDRE, ...= MIL RECETAS Ó M´S...DISTINTAS...QUE BIEN QUE VAN VERDAD ?
    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  15. que ricas, que crujientitas tienen que estar estas butifarras, besos

    ResponElimina
  16. Susanna, que original, quines bones idees tens i en dones, t' ha quedat molt curiós.
    Petons guapa.

    ResponElimina
  17. Uns caramels d`allò mes deliciosos
    Petons

    ResponElimina
  18. HOla Susanna!! es la primera vegada que entro al teu blog, i està força conseguit!!
    AH per cert aquests caramels de buti tenen una pinta!! recepta fàcil com a mi m´agrada!!

    petonets!! jo tmb visc al maresme (Cabrils)

    ResponElimina
  19. Hola Susanna!! es la primera vegada que entro al teu blog!! i tens receptes molt interesant!! sobretot els caramels de buti!!recepta fàcil com a mi m´agrada!!

    Jo tmb visc pel maresme, a Cabrils!!!

    petons, continuo indagant pel teu blog!!

    ResponElimina
  20. Qué buena idea Susana!
    A parte de rico.
    Besotes.

    ResponElimina
  21. Hi Susanna, thanks for visiting my blog. These look so cute, I'm assuming they're like sausage rolls? I'm not sure if I founnd the correct translation for botifarra.

    ResponElimina
  22. Bueno, que original Susanna, y que ricos tienen que estar, empiezas a comer y no paras, para quedar bien delante de los invitados está genial.
    Besos y buen finde.

    ResponElimina
  23. Hola Susana, una receta muy original y bonita, y seguro que esta muy buena, un saludo.
    JUAN

    ResponElimina
  24. Quina cucada de bombons!! Me l'apunto per sopars amb els amics, ideal per portar a casa d'algu o picar abans de dinar!! Molt bona idea!!
    Petonets

    ResponElimina
  25. Hola Susanna!!! Quins caramelets més bons!!! I que originals!!!!
    Perdona el retràs en contestar-te però estic molt liada alb les obres i gairebé no em conecto. Ni cuino!!!
    Petonets i encantada de conèixe´t!!!

    ResponElimina
  26. HOLA TITANIII, GUAPA TU

    GRÀCIES PER VISITAR LA MEVA CUINA, I DE QUE ´AGRADIN ELS MEUS CARAMELS TANT BOOONS, ...VEURAS COM LA TEVA ET QUEDARÁ TAN MACA, TAN MACA, QUE VOLDRÁS HASTA QUEDAR-TI A DORMIR...JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  27. HOLA MARIA, GUAPA TU

    DONCS SI SON IDEALS PER QUALSEVOL MOMENT, I ELS POTS FARCIR DELS QUE VOLGIS O TINGIS PER LA NEVERA, JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  28. HOLA JOAN, GUAPA TU

    QUE TAL ?,..SABES ?, ME TENIAS PREOCUPADA, PUES HACE ALGUNOS DIAS QUE NO NOS VEMOS POR AQUI,...ESPERO QUE ESTÉS BIEN, Y SIN HISTORIAS RARAS,..PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  29. HOLA MARITA, GUAPA TU

    CELEBRO QUE TE GUSTEN, ESTÁN DELICIOSOS,... MIRA TU DEJAS UNA BANDEJA EN LA MESA, VÁS HASTA LA COCINA, REGRESAS, Y YA SOLO QUEDARÁ UNO...QUE DICEN PARA QUEDAR BIEN QUE SE HAN ACORDADO DE TI...JE,JE, TE LO DIGO CON TODA LA EXPERIENCIA..

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  30. HELLO SHAZ

    THANK YOU FOR VISIT, sausage BUTIFARRA BUT IS MORE LIKE THE AVERAGE, BUT IT IS THE SAME ...

    I love your blog
    SOON TO SUSANNA

    ResponElimina
  31. HOLA ANA, GUAPA TU
    ENCANTADA DE TENIR-TE AQUI, ..I NENA TRANQUILA QUE TOTES LES MEVES RECEPTES SON FACÍLS, JE,JE, TENS UN BEBÉ MOLT MACO
    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  32. HOLA AMANDA , GUAPA TU
    FACIL, RICO, VISTOSO, BARATO,...Y PUEDES CAMBIAR EL RELLANO SIEMPE QUE GUSTES...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  33. HOLA SION, GUAPA TU

    BONICS I DELICIOSOS, SON DE VICI

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  34. HOLA ANNA, GUAPA TU

    GRÀCIES PEL TEU COMENTARI, T´ESTIMO,...PER AIXÒ M´AGRADA TENIR AQUEST BLOG, PER UN COSTAT ES MACO EL COMPARTIR IDEIES, RECEPTES,...I PEL ALTRE DE CONEIXER A UNA BONA COLLA DE GEN FANTASTICA,...COM TU PER EJEMPLE...
    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  35. HOLA INMA, GUAPA TU

    SABES ?, TAMBIEN ESTÁN DELICIOSAS CON CHISTORA

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  36. HOLA CRISTINA, GUAPA TU
    CELEBRO QUE TE GUSTE LA RECETA, LA VERDAD ES QUE CUANDO LOS PONES EN LA MESA, DESAPARECEN RAPIDO,..
    PARA UN APERITIVO DE COÑA, YO A VECES LOS HAGO PARA CENAR, ACOMPAÑADOS DE UNA ENSALADITA VERDE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  37. HOLA Donibaneko , GUAPA TU

    GRÀCIES PER LES TEVES PARAULES, ESTIG CONTENTA DE QUE T´AGRADIN LES MEVES RECEPTES...
    LA PASTA FILO ABANS LA COMPRAVA EN EL CORTE INGLES, QUAN ANAVA A BARCELONA ME EMPORTAVA TOTA LA QUE PROVABA , I LA CONGELO ,NO LI PASA RES,....ARE PERÒ EN PROVO EN EL CARREFOUR..NO ES LA MATEIXA QUALITAT, PERÒ...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...