TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
dimarts, 30 d’abril del 2013
Truita de cigrons - baix en greixos -
Ingredients
Ous
Cigrons bullits
Sal
Pebre (opcional)
Oli d´oliva
Preparació
Saltarem una mica per la paella els cigrons bullits amb oli d´oliva, condimentar amb sal i pebre al gust, batre els ous barrejar amb els cigrons i fer la truita daurada al gust.
Un àpat ràpid, sa, lleuger,.hummm ( ideal per la carmanyola...)
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Pues pinta muy, muy rico! Un beso
ResponEliminaUna bona truita per aprofitar el cigrons d'una escudella.
ResponEliminaPetons.
molt bona aquesta truita.
ResponEliminaFeliç dia.
No he probado nunca esta tortilla, pero seguro que la probare. Me quedo por aqui para seguir disfrutando. Un abrazo
ResponEliminaostres, de fesols n'he fet algun cop però mai de cigrons, ho haurem de tastar!
ResponEliminaOstras Susanna, qué maravilla de tortilla, me encanta y no la he probado todavía!!Besos
ResponEliminaPues con lo que me gustan los garbanzos, ya tardo... De hecho, a mi sobrino también, se la sugeriré a mi cuñada para que el enano coma más huevo... Un besote.
ResponEliminaEts molt original tu i les teves truites, es que no s'ha m'hagués ocorregut mai.
ResponElimina