TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
diumenge, 14 de juliol del 2013
Amanida d´estiu a l´estil de Cal Tit
Ingredients
Tomàquets
Ceba tendra
Sal
Oli d´oliva
Vinagre suau
Olives negres
Pebrot vermell escalivat
Cogombres petits en vinagre
Piparres
Preparació
Tallarem la ceba a juliana, la deixarem mentre amb aigua i un raig de vinagre,( perquè no piqui al menjar-la ).
Tallarem els tòmaquets a rodanxes i el pebrot que ja tenim escalivat a tiras, ara només manca montar la safata al nostre gust, condimentar amb sal, oli i vinagre i a gaudir-ne.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Interesujący pomysł i smaczny.
ResponEliminaQuina enveja sana veure aquestes bones verdures, amb molt més sabor que les que passen temps a les càmares.
ResponEliminaM'agrada aquesta amanida!
Petons reina.
SUSANNA... aquesta amanida hem va perfecte perque tinc un pot de piparres que no sabia com gastar i m'has donat una bona idea.
ResponEliminaPETONETS MACA, NO T'OBLIDO :)))
Deliciosa, con lo que a mi me gusta este tipo de recetas me has dao en medio con tu receta de hoy!
ResponEliminaUn saludo
una amanida d'estiu per menjar-ne cada dia!!! petons
ResponEliminaUna receta muy fresca y ligera, que con los calores no apetece guisotear... Un besote.
ResponEliminaRes com una bona amanida a l'estiu, bona i refrescant.
ResponElimina