Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 14 de juliol de 2013

Amanida d´estiu a l´estil de Cal Tit


Fruites i verdures Montsant

Ingredients
Tomàquets
Ceba tendra
Sal
Oli d´oliva
Vinagre suau
Olives negres
Pebrot vermell escalivat
Cogombres petits en vinagre
Piparres

Preparació
Tallarem la ceba a juliana, la deixarem mentre amb aigua i un raig de vinagre,( perquè no piqui al menjar-la ).

Tallarem els tòmaquets a rodanxes i el pebrot que ja tenim escalivat a tiras, ara només manca montar la safata al nostre gust, condimentar amb sal, oli i vinagre i a gaudir-ne.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...