Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 14 de juliol de 2013

Préssecs en almívar lleuger



Ahir la meva amiga Julia  de  Fruites i verdures Montsant   ens va regalar dues caixes de préssecs madurs de diferents varietats, i per la tarda vaig gaudir fent conserves, concretament en un almívar lleuger ja que la fruita estava dolçament divina.

Ingredients
Préssecs
Aigua
Sucre
Llimones
Pots de vidre amb tapa hermetica esterilitzats

* Les meves mesures per fer un almívar lleuger =  1 litre aigua + 250 grams sucre, i el suc d´una llimona, a partir aquí al gust de cada cadascú


Preparació
Pelarem i tallarem els préssecs a trossos, reservar en un recipient.

Preparem l´almívar lleuger, tant fàcil com posar en una olla l´aigua + sucre + suc de llimona, quan comenci a bullir baixar a foc mig i deixar coure uns 25 minuts, mentre posarem els trossos de préssec en els pots de vidre ( a mi particularment no m´agrada deixar-los massa apretats ), una vegada  estigui l´almívar fet abocar-lo dins de cada pot, tapar i bullir al bany maria uns 20 minuts, deixar refredar els pots dins de la mateixa olla.

Reposar-los en el rebost un mínim d´un mes, i llestos

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...