Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 29 de juliol de 2013

Lleure i cultura, o estafa d´unes colonies d´estiu i d´uns diners que han desaparagut ???

http://www.lleureicultura.org/index.php/quienes-somos
Una gran mentida, una més gran estafa....
¿Quienes somos?
 Lleure i Cultura es una asociación sin ánimo de lucro que nace del interés de ayudar a diversos colectivos, mediante la organización de colonias de verano...tot mentida
Las enfermedades neurodegenerativas

La edición de La Marató TV3 es este año, tendrá lugar el domingo día 15 de diciembre y estará dedicada a las enfermedades neurodegenerativas.( una part de la recaptació tenia que ser destinada per la Marató ) més mentida encara.....i on estan aquests diners, que ni té pinta que vagin per la Marató, ni que si li retorni ni un euro a cap família dels torns que se han suspès.


INFO ACTUALITZADA: FINDE AMB ELS POLSERES

22 / maig / 2013 a les 12:52
SORTEIG D'UN CAP DE SETMANA AMB ELS POLSERES VERMELLES
LLEURE I CULTURA etbrinda la possibilitat d’anar a un fantàstic cap de setmana a tu i un amic teuamb tots els actors protagonistes de la sèrie POLSERES. Per aconseguir-ho, s’hand’inscriure tres persones a les nostres colònies de part teva (caldrà que ensho facis saber a través d’un correu electrònic). El concurs està obert fins ques’acabin les places disponibles o que s’acabi el període d’inscripcions.


Què haig de fer per entrar al sorteig?
Entraranal sorteig aquelles persones que portin a tres amics a les colònies (un mateixval!!!). Ens heu d’enviar un via mail (info@lleureicultura.orgo bé acolonies@lleureicultura.org) amb les persones (nom i cognoms) que venen de partvostra, i evidentment, el vostre nom. Aleshores el vostre nom entraràdirectament al "bombo" del sorteig.*BONUS: Si porteu a tres persones més opteu a tenir una altrapapereta en el concurs!!! Quantes més paperetes tingueu multiplicareu lesvostres possibilitats de guanyar el concurs!!!


Quin és el Premi?
Elguanyador disfrutarà d’una estada de cap de setmana (7 i 8 o bé 14 i 15de setembre) a una de les nostres cases de colònies, on podreu gaudir d'unaestada amb tots els Polseres Vermelles, i d'activitats naturals amb els vostresídols. En aquest cap de setmana només hi assistiran els actors de Polseres, elguanyador/a del concurs i un amic o amiga que vulgui portar, i els monitors deLLIC.

Quan serà el Sorteig?
Elsorteig serà el Dissabte 30 de juny en directe a la casa de colònies de laJonquera, i es podrà seguir per un vídeo a través de la pàgina web i elFacebook Trobareu el resultat a la nostra web i a les nostres xarxes socials.Ens posarem en contacte telefònic amb elguanyador/a.

Quan sabré que estic al bombo i participo?
Quan ens envieu el mail amb els noms de les persones quevenen de part vostra nosaltres us ho confirmem amb un “Rebut”. A mitjans dejuny, totes les persones que entreu al Sorteig rebreu un mail confirmantoficialment que el vostre nom estarà en el bombo del sorteig i explicant-voscom podreu seguir en directe el sorteig del cap de setmana.


més mentides per guanyar + clients = MÉS DINERS A LA BUTXACA, DE QUI ???

La meva nebodeta tenia molta il.lusió en aquestes petites vacances anomenades "colònies d'estiu", igual que totes les altres persones que es van apuntar a elles, eren actractives al 100x100,  visites d'actors del moment, futbolistes, locutors del Grup Flaix, conjunts de músiques de moda, estrelles convidades a les colònies, a més com cirera per cridar a les masses juvenils, alguns actors de la famosa sèrie "polseres vermelles) ..... tot mentida, sobre mentida, un unic conjunt que va aparèixer per allà, que només la mare que els va parir els coneixeria, ( o no ?? ) doncs jo he buscat per internet i no he trobat res d'ells, (si estic errada ja m'ho diran), que a més sembla que no anaven molt fins, paraules de la meva nena, "o estaven borratxos o drogats, doncs feien coses rares ".... 

Senyors, això és molt perillòs ... recordo el diumenge dia 21 de juliol que els seus pares estaven esperant amb il · lusió la trucada de la nena per saber com es divertia i la resposta va ser un mar de LLÀGRIMES, dient que l'anessin a buscar, que en comptes d'una colònies d' èstiu semblava un internat de pelicula de por, també va comentar que alguns monitors faltaven al respecte als nens, i van sortin més coses ......... quina classe de personal és aquest?? , com creues que varen passar la nit ?,...sense dormir i molt i molt preocupats, doncs la meva nevoda está molt acostumada a conviura amb altres nens, dormir al camp, etc,..ja que es " Escolta".

Des del meu humil bloc indico tots els enllaços del tema, per poder facilitar informació a totes les families afectades a tot el territori, que són moltes malauradament, doncs sembla ser que aquest "SR" Marc Tubert, ja en te un "master" en el tema, i no es la primera vegada que desapareix amb diners dels altres.

*******************************************************************************
http://elrinconcitodevic.blogspot.com.es/2013/07/escandalosas-colonias-muy-mal-lleure-i.html?showComment=1374962058405
*******************************************************************************

https://www.facebook.com/groups/447292448701760/ ( gent afectada ) si teniu comentaris els feu aquí, doncs si els feu a la pagina dels "xorissos" de lleure i cultura, els esborren.....

********************************************************************************


150 nens sense colònies i uns altres 150 estafats
Els meus fills Joan i Júlia havien de marxar diumenge dia 29 de “Colònies amb els Polseres”, el que hauria estat una gran iniciativa de l’associació Lleure i Cultura, que deia fer-ho en benefici de la Fundació Marató de TV3, però que va resultar només un frau a les il•lusions dels nens i esperem que no a l’aportació a dita fundació.
Ells havien de .......
http://www.facebook.com/pepi.pinent#!/photo.php?fbid=509770939094734&set=a.363071767097986.81646.100001854963594&type=1

 https://www.facebook.com/pages/Lleure-i-Cultura/234961183279963?fref=ts

Aquesta informació pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...