Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 2 de juliol de 2013

Cigrons i espàrrecs saltats amb oli de tòfona i salsa brava


Algunes propietats dels cigrons:
Son anticolesterol, ideals pel cor, son energètics, contenen molts minerals com son ferro, calci, sodi, magnesi, ideals per eliminar l´àcid úric... i a més els trobarem al mercat a bon preu.

Ingredients
Cigrons bullits
Oli a l´aroma de tòfona ( en el seu defecte oli d´oliva )
Sal
Pebre negre
Puntes d´espàrrecs
Salsa brava

Preparació
Saltarem els cigrons i les puntes d´espàrrec en una paella amb oli de tòfona o d´oliva, condimentar amb sal i pebre al gust, deixarem coure tot junt durant uns minuts i servir regats amb un raig de salsa brava.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...