Algunes propietats dels cigrons:
Son anticolesterol, ideals pel cor, son energètics, contenen molts minerals com son ferro, calci, sodi, magnesi, ideals per eliminar l´àcid úric... i a més els trobarem al mercat a bon preu.
Ingredients
Cigrons bullitsOli a l´aroma de tòfona ( en el seu defecte oli d´oliva )
Sal
Pebre negre
Puntes d´espàrrecs
Salsa brava
Preparació
Saltarem els cigrons i les puntes d´espàrrec en una paella amb oli de tòfona o d´oliva, condimentar amb sal i pebre al gust, deixarem coure tot junt durant uns minuts i servir regats amb un raig de salsa brava.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Me encantan los garbanzos salteados. Suelo hacerlos cuando sobran del cocido. Aunque no expresamente.
ResponEliminaBesinos
Un plato delicioso y muy sano. Un besico.
ResponEliminaOooooooooh que pinta más rica, estos garbanzos tienen que estar deliciosos. Un abrazo muy fuerte amiga
ResponEliminaHola Susanna guapa.
ResponEliminaDelicioso plato, genial!!!!!
Un besito muy grande
P.D. Ya vuelvo a tener correos tuyos, bien!!!!!!
Ens agrada aquest plat, segur que el menjarem aviat.
ResponEliminaUn abraçada
Joan i Sara
M'en emporto un plat Susanna, es molt bona idea saltejar-los amb oli de tòfona.
ResponEliminaPetons maca.
La salsa brava no me encanta, y con el resto de ingredientes me parece que está lleno de sabor. Llevando garbanzos, para mí es éxito seguro. Un petonàs.
ResponEliminaLa primera vegada que els veig amb salsa brava, doncs això s'haurà de provar!
ResponEliminaUna abraçada
Es una manera diferent de menjar els cigrons, es força interesant
ResponEliminaM'encanta aquesta manera de menjar cigrons, una delícia!!!
ResponEliminaPetons
Ara que fem vacances ens agrada molt fer muntanya i aquesta recepta s'addiu pels dies de esforç muntanyeruuuu :-D
ResponEliminaPtnts
Dolça
Els cigrons són un bon substitut de la carn a la nostra dieta. Preparats així... que en són de bon menjar!
ResponEliminaUna abraçada.
Doncs ha de ser bona idea això.....si senyora.
ResponEliminaEnhorabona.