Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 2 de juliol de 2013

Cigrons i espàrrecs saltats amb oli de tòfona i salsa brava


Algunes propietats dels cigrons:
Son anticolesterol, ideals pel cor, son energètics, contenen molts minerals com son ferro, calci, sodi, magnesi, ideals per eliminar l´àcid úric... i a més els trobarem al mercat a bon preu.

Ingredients
Cigrons bullits
Oli a l´aroma de tòfona ( en el seu defecte oli d´oliva )
Sal
Pebre negre
Puntes d´espàrrecs
Salsa brava

Preparació
Saltarem els cigrons i les puntes d´espàrrec en una paella amb oli de tòfona o d´oliva, condimentar amb sal i pebre al gust, deixarem coure tot junt durant uns minuts i servir regats amb un raig de salsa brava.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

13 comentaris:

  1. Me encantan los garbanzos salteados. Suelo hacerlos cuando sobran del cocido. Aunque no expresamente.
    Besinos

    ResponElimina
  2. Un plato delicioso y muy sano. Un besico.

    ResponElimina
  3. Oooooooooh que pinta más rica, estos garbanzos tienen que estar deliciosos. Un abrazo muy fuerte amiga

    ResponElimina
  4. Hola Susanna guapa.

    Delicioso plato, genial!!!!!

    Un besito muy grande


    P.D. Ya vuelvo a tener correos tuyos, bien!!!!!!

    ResponElimina
  5. Ens agrada aquest plat, segur que el menjarem aviat.
    Un abraçada
    Joan i Sara

    ResponElimina
  6. M'en emporto un plat Susanna, es molt bona idea saltejar-los amb oli de tòfona.
    Petons maca.

    ResponElimina
  7. La salsa brava no me encanta, y con el resto de ingredientes me parece que está lleno de sabor. Llevando garbanzos, para mí es éxito seguro. Un petonàs.

    ResponElimina
  8. La primera vegada que els veig amb salsa brava, doncs això s'haurà de provar!
    Una abraçada

    ResponElimina
  9. Es una manera diferent de menjar els cigrons, es força interesant

    ResponElimina
  10. M'encanta aquesta manera de menjar cigrons, una delícia!!!
    Petons

    ResponElimina
  11. Ara que fem vacances ens agrada molt fer muntanya i aquesta recepta s'addiu pels dies de esforç muntanyeruuuu :-D
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  12. Els cigrons són un bon substitut de la carn a la nostra dieta. Preparats així... que en són de bon menjar!
    Una abraçada.

    ResponElimina
  13. Doncs ha de ser bona idea això.....si senyora.
    Enhorabona.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...