Ingredients
Pollastre tallat a octavos
Unes fulles de llorer
Pebrot vermell
Cebes
Tòmaquets petits
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Ametlles marcona crues
Un raig de conyac
Un cap d´alls
Preparació
Condimentar els talls de pollastre amb sal i pebre al gust, tot seguit els daurem amb oli d´oliva, millor de fer-ho a tandes, un cop segellada reservarem la carn a part, en el mateix oli sofregirem el pebrot i la ceba, tot tallat a tires, els petits tomàquets sencers així com el cap d´alls, quan començi tot plegat a agafar color i tornarem a posar els talls de pollastre, la fulla de llorer, les ametlles crues i un raig de conyac, deixar rostir tot plegat fins que la carn tingui aquell color daurat que ens enamora.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Susanna, un pollastre casolà, la mar de bo
ResponEliminawspaniałe danie i bardzo pomysłowe
ResponEliminaUna exquisita receta de pollo.
ResponEliminaBesinos
...ja sento la flaire !
ResponEliminaBoníssim!! M'encanten els teus plats de pollastre! Ets una mestra! Bon estiu! Petonets!
ResponEliminaM'encanta el pollastre a la cassola, es deliciós una gran recepta.
ResponEliminaque bo!! m'estan preparant unas fajitas ara mateix, i sembla que ja oloroo el teu plat!! ufff que bo el pollastre aixi! petons
ResponElimina