TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dilluns, 5 d’agost del 2013

Pollastre a la cassola amb verdures i ametlles






Ingredients
Pollastre tallat a octavos
Unes fulles de llorer
Pebrot vermell
Cebes
Tòmaquets petits
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Ametlles marcona crues
Un raig de conyac
Un cap d´alls

Preparació
Condimentar els talls de pollastre amb sal i pebre al gust, tot seguit els daurem amb oli d´oliva, millor de fer-ho a tandes, un cop segellada reservarem la carn a part, en el mateix oli sofregirem el pebrot i la ceba, tot tallat a tires, els petits tomàquets sencers així com el cap d´alls, quan començi tot plegat a agafar color i tornarem a posar els talls de pollastre, la fulla de llorer, les ametlles crues i un raig de conyac, deixar rostir tot plegat fins que la carn tingui aquell color daurat que ens enamora.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

7 comentaris:

  1. Susanna, un pollastre casolà, la mar de bo

    ResponElimina
  2. Una exquisita receta de pollo.
    Besinos

    ResponElimina
  3. Boníssim!! M'encanten els teus plats de pollastre! Ets una mestra! Bon estiu! Petonets!

    ResponElimina
  4. M'encanta el pollastre a la cassola, es deliciós una gran recepta.

    ResponElimina
  5. que bo!! m'estan preparant unas fajitas ara mateix, i sembla que ja oloroo el teu plat!! ufff que bo el pollastre aixi! petons

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...