Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 5 d’agost de 2013

Pollastre a la cassola amb verdures i ametlles






Ingredients
Pollastre tallat a octavos
Unes fulles de llorer
Pebrot vermell
Cebes
Tòmaquets petits
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Ametlles marcona crues
Un raig de conyac
Un cap d´alls

Preparació
Condimentar els talls de pollastre amb sal i pebre al gust, tot seguit els daurem amb oli d´oliva, millor de fer-ho a tandes, un cop segellada reservarem la carn a part, en el mateix oli sofregirem el pebrot i la ceba, tot tallat a tires, els petits tomàquets sencers així com el cap d´alls, quan començi tot plegat a agafar color i tornarem a posar els talls de pollastre, la fulla de llorer, les ametlles crues i un raig de conyac, deixar rostir tot plegat fins que la carn tingui aquell color daurat que ens enamora.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...