Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 3 de març de 2010

Carxofes farcides de gambes




Ingredients
Carxofes ( que siguin totes de la mateixa mida )
Tomàquet fregit
Ceba
Sal
Pebre
Gambes pelades
Crema de llet
Formatge ratllat
Vermut blanc sec
Farina

Preparació
Netejar les carxofes que deixarem senceres, només tallarem les puntes i traurem totes les fulles dures.

Bullirem uns 10 minuts ( dependrà de la mida de les peces ) amb aigua, una cullerada de farina i una mica de sal, treure de l´olla i escórrer de cap per vall, reservar.

Mentre farem un sofregit de ceba, que i afegirem el tomàquet que ja tenim a punt i un raig de vermut blanc sec i les gambes pelades, finalment la crema de llet, condimentar amb sal i pebre al gust i deixarem reduir una mica.

Omplir les carxofes, posar en una safata de forn, cobrir de formatge ratllar i gratinar fins qu´estiguin daurades.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/ 
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
  

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...