TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimecres, 3 de març del 2010

Carxofes farcides de gambes




Ingredients
Carxofes ( que siguin totes de la mateixa mida )
Tomàquet fregit
Ceba
Sal
Pebre
Gambes pelades
Crema de llet
Formatge ratllat
Vermut blanc sec
Farina

Preparació
Netejar les carxofes que deixarem senceres, només tallarem les puntes i traurem totes les fulles dures.

Bullirem uns 10 minuts ( dependrà de la mida de les peces ) amb aigua, una cullerada de farina i una mica de sal, treure de l´olla i escórrer de cap per vall, reservar.

Mentre farem un sofregit de ceba, que i afegirem el tomàquet que ja tenim a punt i un raig de vermut blanc sec i les gambes pelades, finalment la crema de llet, condimentar amb sal i pebre al gust i deixarem reduir una mica.

Omplir les carxofes, posar en una safata de forn, cobrir de formatge ratllar i gratinar fins qu´estiguin daurades.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/ 
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
  

24 comentaris:

  1. Hola guapa, quina il.lusió m' ha fet aquesta dedicatoria, es que m' encantan les carxofes, per demà tinc una truita feta per dinar. Aquestes amb les gambes deuen estar insuperables.
    Un petó

    ResponElimina
  2. Unes carxofes de festa major. Gràcies. Petons

    ResponElimina
  3. Muchas gracias por seguir mi blog, el tuyo me ha encantada y el repertorio de alcachofas, una delicia.

    Besos

    ResponElimina
  4. HOLA ANNA, GUAPA TU

    JE, JE, ESTIC CONTENTA QUE T´AGRADI LA SORPRESA,
    ARE, JA SAPS, QUAN PUGIS LES FAS I DESPRÈS M´EXPLIQUES SI ESTÀN , O NO BONES

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  5. HOLA CARMEN , GUAPA TU
    GRÀCIES PER ESTAR AQUI

    LA VERITAT ES QUE ESTÀN MOLT BONES, TAMBÉ LES FAIG DE VEGADES AMB BUTIFARRA CRUA ..I
    ESTÀN DIVINES...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  6. Susana se ven riquísimas. Un besazo.

    ResponElimina
  7. HOLA NATI, GUAPA TU

    ESTÁN DIVINAS,...PUEDES TAMBIEN HACER LA MISMA RECETA PERO EN VEZ DE GAMBAS, CON BUTIFARRA CRUDA

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  8. ¡Hola Susanna!
    Que estupenda receta! y que gran consejo el de la harina con el agua; no lo conocia, pienso ponerlo en práctica ya mismo.
    Quiero agradecerte que pasaras por mi blog y me dejases tu tarjeta de visita, aquí te dejo yo también la mia, así podremos visitar nuestras cocinas e intercambiar nuestras recetas.
    Un beso.

    ResponElimina
  9. Las alcachofas me encantan, esta receta tiene que estar riquísima.
    Saludos

    ResponElimina
  10. HOLA, EMPAR, GUAPA TU

    GRACÍAS POR ESTAR AQUI, Y POR TU COMENTARIO, PUES SI ESTO DE LA HARINA FUNCIONA ESTUPENDAMENTE, QUEDAN BLANQUITAS Y HERMOSAS...YA ME CONTARÁS

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  11. HOLA MARIATEM, GUAPA TU

    GRACÍAS POR VISITAR MI COCINA
    SI TE GUSTAN LAS ALCAHOFAS, TE INVITO A QUE PRUEBES TODAS LAS RECETAS QUE HE "COLGADO"..ESTÁN RIQUISIMAS

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  12. Hola Susana, me encantan las alcachofas y estas tienen que estar riquisimas. Esta me la apunto.
    Un beso

    ResponElimina
  13. HOLA, GUAPA TU

    GRACÍAS POR ESTAR AQUI, CELEBRO QUE TE GUSTE LA RECETA, YA ME CONTARÁS, QUE RIQUISIMA

    HASTA PRONTO, PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  14. Me fascinan las gambas, esta se ven divinas. Como quisiera probarlas en este instante.

    Un Saludo,
    Mari

    ResponElimina
  15. Ummm quina recepta tan bona!! a mi les carxofes em xiflen!! i escolta que la recepta anterior també ha de ser magnífica...petonets

    ResponElimina
  16. Les carxofes són tan i tan bones...i aquesta estacionalitat que tenen les fan encara més seductores perque a mi la temporada s'em fa molt curta. Molt bona recepta!

    ResponElimina
  17. HOLA MARI, GUAPA TU

    SI NENA , LA GAMBAS ESTÁN MUY RICAS, Y PUEDEN COCINARSE DE TANTAS MANERAS...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  18. HOLA M.JOSE, GUAPA TU

    ES VERITAT LES CARXOFES LI AGRADEN QUASI A TOTHOM, A MÉS SON FONT DE VITAMINES,...ES PODEN CUINAR DE MOLTES MANERES, I ARE N ´ES EL MILLOR TEMPS PER MENJAR-LES,

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  19. HOLA COCINICA, GUAPA TU

    ESTOY CONTENTA DE TENERTE AQUI, Y TE PIDO PERDÓN POR NO HABERTE CONTESTADO ANTES,NO SE QUE ME POSÓ , ME DESPISTE, Y NO CONTESTÉ TU MENSAJE, PARA MI TODOS SON SAGRADOS, ...ESPERO VERTE EN OTRA OCASIÓN, Y TE PIDO DISCUTAS OTRA VEZ....


    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  20. HOLA STARBASE, QUE CONTENTA QU´ESTIGIS AQUI...

    DONCS SI LES CARXOFES COM ESTÀN MÉS BONES ES AL NATURAL, I LA TEMPORADA ES TANT CURTA...


    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  21. Me encantan las alcachofas y veo que tienes un buen surtido de ellas. Estas rellenas tienen una pinta bárbara, así que, con tu permiso, me guardo tu receta para cuando tenga alcachofitas recién cogidas.
    Un besote

    ResponElimina
  22. HOLA LAURA, GUAPA TU,

    CONTENTA POR SU VISITA, PARA ESTO ESTÁ AQUI PARA QUE LA TOMES, LA COCINES Y TE ACUERDES DE MI MIENTRAS ESTÁS SABOREANDO UNAS BUENAS ALCACHOFAS

    HASTA PRONTO, MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  23. MOLT BONES .
    Me encantan de todas maneras,pero estas tienen que estar deliciosas. Un abrazo.

    ResponElimina
  24. HOLA MARIA JESUS, GUAPA TU

    TE INVITO A QUE PRUEBES LA RECETA, Y VERÁS,..LO QUE HE COMENTADO ANTES ES QUE YO LO HAGO CON PIMENTÓN DULCE, Y LE AÑADDO UN POQUITO DE PIMIENTO NEGRA, PERO A QUIEN LE GUSTE LO PICANTE...DIRECTAMENTE PIMENTÓN PICANTE..

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...