Filets de verat nets d´espines
1 cap d´alls
1 fulla de llorer
Oli d´oliva
Sal
Pebre
1 raig de vermut blanc sec
Patates tallades a rodanxes
1 ceba
Preparació
Escalfar el forn a 190 graus.
Posarem les patates, la ceba tallada, la fulla de llorer i el cap d´alls en una safata de forn, condimentar amb sal i pebre al gust i regar amb un raig d´oli d´oliva, coure fins que les patates agafin color, ara i posarem a sobre els filets de verat, regar amb el vermut blanc sec, condimentar el peix i deixar al forn un 10 minuts.
Servir calent i bon profit.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Muy rico el pescado al horno y lo del vermut sorprendente, es la primera vez que lo veo, seguro que le dará un toque especial.
ResponEliminaSaludos.
Sense espines, una ració per a mi. I ara descansa una mica reina que ja et toca i jo que pensava que estaves de vacances! jejeje. J' arribaran.
ResponEliminaPetons i bon cap de setmana.
Très beau blog et une belle recette. Bravo!
ResponEliminaAquest verat té d'estar bonissimm, com t'ha quedat nena.
ResponEliminapatons maca
Bon cap de setmana
Hola Susanna,
ResponEliminaUna recepta clàssica i bàsica de fer peix al forn que assegura un excel·lent plat. El que em sembla original i li ha de donar un punt diferent es el vermut.
La propera ho faré així.
Una abraçada.
Manel.
Quin plat més bo i fàcil de fer! Gràcies per la recepta!
ResponEliminaCaram! I quin peixarro més bo t'ha quedat...
ResponEliminaM'encanten aqueixes creïlletes (patatetes) de guarnició (al forn, són les meues preferides!).
Mmmhhh!
Qué buena cocinera, ahora ya sé de quien voy a aprender. Feliz día del trabajo.
ResponEliminaQUE DELICIA LA CABALLA TENGO AÑOS DE QUE NO LA COMO INTENTARÉ CONSEGUIRLA Y PREPARARLA COMO TU AHORA QUE ME LA TRAES AL RECUERDO.
ResponEliminaMUCHISIMOS BESITOS SUSANNA
Susanna un platito super completo y sano.
ResponEliminaMe encanta!
Besotes.
Hola! he llegado por 1 ° vez de visita a ti blog y voy a quedarme un rato investigando
ResponEliminaun abrazo desde chile
edith
La brujita
Hola Susana, plato sencillo, rápido y económico, pero sobre todo bueno, muy bueno,
ResponEliminaBesos,
Juan y Sara
HOLA LOLI, GUAPA TU
ResponEliminaBIENVENIDA A MI COCINA, Y MUCHAS GRACIAS POR TUS PALABRAS, SI HAY ALGUNA RECETA QUE TE GUSTA ESTOY ENCANTADA POR ELLO,...
MIL PETONETS Y HASTA PRONTO SUSANNA
HOLA JOAN I SARA, GUAPOS
ResponEliminaEL PEIX BLAU ES MOLT SA, I EN TINDRIEN QUE MENJAR DUES VEGADES A LA SETMANA, AL MENYS INTENTAR-HO
PETONETS SUSANNA
HOLA EDITH, GUAPA TU
ResponEliminaEN PRIMER LUGAR BIENVENIDA A MI COCINA, ESPERO Y DESEO QUE HAYAS ENCONTRADO ALGUNA FORMULA QUE TE GUSTE, Y DISFRUTAR DE TU VISITA EN OTRA OCASIÓN
MIENTRAS, PETONETS SUSNNA
HOLA AMANDA GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE ES UN PLATO COMPLETO Y LIGERO, EN CASA GUSTA MUCHO
PETONETS SUSANNA
HOLA CHUS, GUAPA TU
ResponEliminaESTA DELICIOSA, LE SACAS LA ESPINA CENTRAL, Y CON AYUDA DE UNAS PINZAS Y EN UN PLIS PLAS, LAS QUE QUEDEN SUELTAS QUE ADEMÁS SON GRANDES ...Y RICA RICA
( HAY VECES QUE EN CASA NO QUIEREN PESCADO POR LAS ESPINAS, ASÍ NO TIENEN ESCUSA NINGUNA)
PETONETS SUSANNA
HOLA XAVIER, GUAPO TU
ResponEliminaLA VERITAT ES QUE QUEDA MOLT BO FET AIXÍ, I TENIM QUE MENJAR PEIX BLAU QUE ES MOLT BO PER LA SALUT, LES PATATES AIXÍ ESTÀN DELICIOSAS A CASA ELS I AGRADEN MOLT
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA MANEL, GUAPO TU
ResponEliminaDONCS SI TOT PLAT DE PEIX LI POSES UN RAIG DE VERMUT BLANC,..PERÒ DEL SEC, JA SE QUE DE VEGADES NO S´EN TROVA AL MENYS PER LA MEVA ZONA, PEL QUE QUAN VAIG A UNA BOTIGA I EN TENEN SEMPRE N´ AGAFO
DUES PER TENIR-NE DE RESERVA, LI DONA UN TOC ESPECIAL I DELICIÒS
PETONETS SUSANNA
HOLA " VISC A LA CUINA" QUE TAL ?
ResponEliminaDONCS SI JA VEUS QU´ES UN PLAT RÀPID, SENCILL, BO, SA,...PEL QUE JA NO NI HA PAS EXCUSA PER NO MENJAR PEIX...JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA MARIA JOSÉ, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERITAT ES QUE AIXÍ QUEDA MOLT BO, I TOTHOM S´EL MENJA SENSE RONDINAR...DONCS NO NI HA NI UNA ESPINA, JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA VICKY,
ResponEliminaBIENVENUE à ma cuisine, je suis content que vous aimez mES Recettes, SALUTATIONS
PETONETS SUSANNA
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaSENSE ESPINES JE,JE,...AIXIÌ DONA GUST DE MENJAR PEIX VERITAT ?
PETONETS SUSANNA
HOLA AMPARO, GUAPA TU
ResponEliminaPUES SI NENA, A CUALQUIER PLATO DE PESCADO, UN CHORRITO DE VERMUT BLANCO PERO DEL SECO, LE DA UN TOQUE ESPECIAL Y SUPER DELICIOSO, PRUEBA Y ME CUENTAS...
MIENTRAS RECIBE MIL PETONETS SUSANNA