* Plat típic de Divendres Sant
Ingredients
bacallà dessalat
Patates
Cigrons bullits
Sal
Pebre
Farina
Un parell de fulles de llorer
Oli d´oliva
Ous bullits
Tòmaquet fregit
Una ceba
Un raig de vermut blanc sec
Una picadeta d´oli, alls i julivert
Preparació
Enfarinar lleugerament el bacallà, passar.lo per la paella amb oli i reservar.
Tallar les patates a quadrats i també els passarem per la paella amb oli, recórrer i reservar.
Sofregir la ceba tallada petita, afegir el tomàquet i un raig de vermut, deixar reduir una mica.
Posarem en una cassola, el sofregit, els cigrons que ja tenim bullits, les patates i les fulles de llorer, remenar que quedin tot unit i a sobre posarem els trossos de bacallà, cobrir just amb aigua ( o un brou de verdures ) que ja tindrem calent, condimentar amb sal i pebre al gust, deixarem coure uns 15/20 minuts, un cop estigui a punt de servir decorarem amb els durs talls per sobre i un raig de la picada que tenim preparar d´all i julivert
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets, Susanna
Una receta buenisima, Susana.
ResponEliminaRica de verdad.
Bess.
HOLA AMANDA, GUAPA TU
ResponEliminaJE, JE, CREA QUE ESTAVA SOLA CON MIS SARTENES, Y RESULTA QUE TU TAMBIEN ESTÀS POR AQUI, MUY BIEN NENA, ESPERO QUE TE ENCUENTRES AL 100X1000 Y QUE EN EL TRABAJO YA TE HAYAS PUESTO AL DIA, SEGURO QUE SÍ,...
LA VERDAD ES QUE ESTA DELICIOSA LA RECETA, Y YA VES DIFICULTAT OO,
MIL PETONETS SUSANNA
Dios bendiga los traductores... seria una pena perderse esta receta... Que rica debe ser!!!
ResponEliminaBesos
HOLA SILVIA, GUAPA TU
ResponEliminaFELICES PASCUAS, ANTES QUE NADA...
ES UNA RECETA MUY SABROSA, EN CASA GUSTA MUCHO...
MIL PETONETS SUSANNA
que buenos los garbanzos de los viernes santos, los tuyos se ven exquisitos, bss
ResponEliminaSusana aquet plat t'a quedat extraorninari, que bó amb sigronss no l'havia tastat.
ResponEliminapatonsss maca
Hola Susanna, quin bon àpat t' ha sortit nena, aixó es un luxe i no ho que fan alguns restaurants a uns preus que fa por. El vermut blanc el fas servir més que el vi i el conyac. Tinc que probar-ho.
ResponEliminaQue tinguis un bon dia.
Petons guapa.
Hola Susana, muy buena receta para el viernes santo, seguro que mucha gente te la copia, un saludo.
ResponEliminaJUAN
Susanna, aquesta recepte me l'emporto amb o sense permís, boníssima la pinta que té.
ResponEliminaMuxus guapi
Caram, un plat ben de quaresma i molt apetitòs. Felicitats!
ResponEliminaHOLA STARBASE, QUE TAL ?
ResponEliminaGRÀCIES, JE,JE, LA VERITAT ES QUE QUEDA MOLT BO..
PETONETS SUSANNA
susanna, sense cap dutte un plat de molta categoria, el he menjat varies vegades, est molt saborós, feliçitats per el plat......paco
ResponEliminaHOLA ROSA, GUAPA TU
ResponEliminaTU SAPS QUE TENS TOT EL MEU PERMÌS, I CONTENTA DE QUE T´AGRADI LA RECEPTA...VEIRTAT QUE ESTAVA MOLT BO
PETONETS SUSANNA I BONA PASQUA
HOLA SR. PACO, QUE TAL ?
ResponEliminaENCANTADA DE TORNAR-LO A " VEURE " PER AQUI,. I GRÀCIES PEL SEU COMENTARI, ESTIC CONTENTA QUE LI AGRADI EL PLAT
MIL PETONETS SUSANNA
une délicieuse et appétissante recette, j'adore
ResponEliminapour mon sponge cake bien sur que tu peux prendre la recette c'est un réel plaisir de la partager avec vous
HOLA FIMERÈ,
ResponEliminaVOUS AVEZ des gâteaux FANTASTIC ,.....
TE les manger tous...HUMMMM
PETONTES SUSNNA
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaDONCS SI EL VERMUT BLANC SEC, LI DONA UN SABOR ESPECIAL A QUALSEVOL RECEPTA QUE PORTI PEIX O MARISC,...EN CANVI AMB VI O CONYAC NO M´AGRADA TANT,.....EL RESULTAT NO ES EL MATEIX
PETONETS SUSANNA
Gracias por seguir mi blog, me encanta la cocina sencilla como la que tu haces, moltes felicitats amiga
ResponEliminaHOLA MIGUEL , GUAPO TU
ResponEliminaYA HACE TIEMPO QUE TE SEGUIA PERO NO ME HABIA HECHO "FAN" JE,JE
GRACIAS POR ESTAR AQUI, Y ENCANTADA DE QUE TE GUSTE MI COCINA, ES COCINA SENCILLA DE CASA ,LA QUE GUSTA A LOS MIOS, CON INGREDIENTES FACILES DE ENCONTRAR Y ELABORACIONES NADA COMPLICADAS,
HASTA PRONTO, PETONETS SUSANNA
HOLA JUAN, GUAPO TU
ResponEliminaES UN BUEN PLATO, NO ES COMPLICADO DE HACER Y EL RESULTADO DELICIOSO
PETONETS SUSANNA, BONA PASQUA
HOLA MARIA JOSÉ, GUAPA TU
ResponEliminaDONCS SI AMB CIGRONS QUEDA MOLT BO, A CASA ELS CIGRONS ELS I AGRADEN MOLT, I TING MOLTES RECEPTES QU´EN PORTEN...
PETONETS I BONA PASQUA,SUSANNA
HOLA INMA, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE CON INGREDIENTES HUMILDES, SALE UNA BUENA CAZUELA DE GRAN COMIDA
PETONETS SUSANNA- FELIZ PASCUA
Ummmmmmmmmmm... este platito me ha gustado. Estos son los platos que levantan el ánimo y calientan la barriguita. Buenísimo Susanna... buenísimo!.
ResponEliminaUn besoteeeee
HOLA LAURA, GUAPA TU
ResponEliminaGRACIAS NENA, TE QUIERO,..JE,JE
LA VERDAD ES QUE SIEMPRE QUE HAGAS UN PLATILLO DE ESTOS QUEDAS COMO UNA REINA
PETONETS SUSANNA