Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 3 d’abril de 2010

Bacallà amb patates i cigrons



* Plat típic de Divendres Sant 

Ingredients
bacallà dessalat
Patates
Cigrons bullits
Sal
Pebre
Farina
Un parell de fulles de llorer
Oli d´oliva
Ous bullits
Tòmaquet fregit
Una ceba
Un raig de vermut blanc sec
Una picadeta d´oli, alls i julivert

Preparació
Enfarinar lleugerament el bacallà, passar.lo per la paella amb oli i reservar.

Tallar les patates a quadrats i també els passarem per la paella amb oli, recórrer i reservar.

Sofregir la ceba tallada petita, afegir el tomàquet i un raig de vermut, deixar reduir una mica.

Posarem en una cassola, el sofregit, els cigrons que ja tenim bullits, les patates i les fulles de llorer, remenar que quedin tot unit i a sobre posarem els trossos de bacallà, cobrir just amb aigua ( o un brou de verdures ) que ja tindrem calent, condimentar amb sal i pebre al gust, deixarem coure uns 15/20 minuts, un cop estigui a punt de servir decorarem amb els durs talls per sobre i un raig de la picada que tenim preparar d´all i julivert

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog   http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets, Susanna




Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...