Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 19 d’abril de 2010

CALAMARS FARCITS DE BOTIFARRA DE PAGÈS


AQUESTA RECEPTA ESTÀ DEDICADA AL SR. JAVIER DE http://pachuparselosdedos.blogspot.com/

INGREDIENTS
CALAMARS
1 POT DE TOMÀQUET FREGIT
1 CEBA
SAL
PEBRE
OLI D´OLIVA
BOTIFARRA DE PAGÈS
2 FULLES DE LLORER
1 RAIG DE VERMUT BLANC SEC
AVELLANES TORRADES
ALLS I JULIVERT
ARRÒS BULLIT PER ACOMPANYAR EL PLAT

NETEJAR ELS CALAMARS I SENSE TREURE LES ALETES DONAR-LOS LA VOLTA ( SI SON PETITS AMB EL DIT, SI SON GROSSOS AMB UNA CULLERA DE FUSTA, AIXÒ SI, AMB MOLTA ATENCIÓ QUE NO S´ENS TRENQUIN )


FER UN SOFREGIT AMB LA CEBA I EL TOMÀQUET I RESERVAR.

SOFREGIR EN UNA PAELLA LA BOTIFARRA FINS QUE AGAFI COLOR I RESERVAR.

NETEJAR ELS TENTACLES I SOFREGIR A LA MATEIXA PAELLA DE LA BOTIFARRA, QUAN COMENCIN A AGAFAR COLOR , AFEGIR-HI LA BOTIFARRA, REMENAR UNS 5 MINUTS I RETIRAR DEL FOC.

OMPLIR ELS CALAMARS AMB L ´AJUDA D´UNA CULLERA I POSAR-LOS EN UNA CASSOLA AMB UNA MICA D´OLI I SOFREGIR FINS QUE AGAFIN COLOR, ( NO ES NECESSARI DE POSAR-HI CAP ESCURADENTS ) I DESPRÈS AFEGIR EL SOFREGIT + LLORER I DEIXAR QUE COGUI TOT JUNT UNS 5 MINUTS , MENTRE PREPARAR UNA PICADA AMB AVELLANES + ALLS+ JULIVERT+ RAIG DE VERMUT BLANC SEC , ( NO TRITURAR MASSA LES AVELLANES, QUE QUEDIN TROSSETS ) I AFEGIR A LA CASSOLA , COBRIR AMB AIGUA, CONDIMENTAR AL GUST AMB SAL I PEBRE I DEIXAR REDUIR UNA MICA.

MUNTAREM EL PLAT AMB UNS CALAMARS, ARRÒS BULLIT I REGAREM AMB LA SALSA
SERVIR CALENT, BON PROFIT








Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...