Pasta
de full
Crema de xocolate amb avellanes tipus "nocilla " ( també si pot posar xocolate desfeta )
Crema de xocolate amb avellanes tipus "nocilla " ( també si pot posar xocolate desfeta )
Petites
càpsules de paper
Un
motlle apte al forn per fer petites magdalenes
Preparació
En primer lloc encendrem el forn a 200 graus.
En primer lloc encendrem el forn a 200 graus.
Tallarem
la pasta de full en forma de petits quadrats de no més de 4 cm, col
· locarem les càpsules de paper dins de les cavitats del motlle i
en el seu interior els quadradets de pasta de full deixant
sortir les puntes cap amunt, els omplim 3/4 parts amb la crema de xocolate, fornejar
per espai d'uns 15/20 minuts, dependrà de la mida i del nostre
forn.
*
Si es necessari posar doble càpsula de paper al servir.
* Ideals per postres, per acompanyar un bon cafè o senzillament per caprici, hummmm
* Ideals per postres, per acompanyar un bon cafè o senzillament per caprici, hummmm
Bon
profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna