Ingredients
Pasta
de full
Crema pastissera
Petites càpsules de paper
Crema pastissera
Petites càpsules de paper
Un motlle apte al forn per fer petites magdalenes
Preparació
En primer lloc encendrem el forn a 200 graus.
En primer lloc encendrem el forn a 200 graus.
Tallarem
la pasta de full en forma de petits quadrats de no més de 4 cm, col · locarem les càpsules de paper dins de les cavitats del motlle i en el seu interior els quadradets de pasta de full deixant sortir les puntes, els omplim 3/4 parts amb la crema pastissera que tindrem a temperatura ambient , fornejar per espai d'uns 15/20 minuts, dependrà de la
mida i del nostre forn.
*
Ideals per postres, per acompanyar un bon cafè o senzillament per
caprici, hummmm
Bon
profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna