Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 16 de juliol de 2014

Pastissets de crema




Ingredients
Pasta de full
Crema pastissera
Petites  càpsules  de paper
Un motlle apte al forn per fer petites magdalenes

Preparació
En primer lloc encendrem el forn a 200 graus. 

Tallarem la pasta de full en forma de petits quadrats de no més de 4 cm, col · locarem les càpsules de paper dins de les cavitats del motlle i en el seu interior els quadradets de pasta de full  deixant sortir les puntes,  els omplim 3/4 parts amb la crema pastissera que tindrem a temperatura ambient , fornejar per espai d'uns 15/20 minuts, dependrà de la mida  i del nostre forn. 

* Ideals per postres, per acompanyar un bon cafè o senzillament per caprici, hummmm   

Bon profit 


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...