Ingredients
Fideus gruixuts
Sal
Pebre
Pebrot vermell
Ceba
Tomàquet triturat o fregit
Sípia
Gambes pelades
Bacó fumat tallat a tires
Oli d'oliva
Vi de cuina
Preparació
Sofregir la sípia tallada petita, el bacó, les gambes pelades i reservar.
Fer un bon sofregit amb el tomàquet, el pebrot i la ceba quan ja estigui gairebé llest afegir un raig d'un bon vi, els ingredients que tenim reservats i deixar reduir.
Mentre en una paella daurar els fideus amb una mica d'oli fins que comencin a agafar color, si la salsa ja ha reduït afegir els fideus i cobrir amb aigua calenta, deixar bullir el temps que ens indiqui el fabricant de la pasta, ja que no totes necessiten el mateix temps de cocció, condimentar amb sal i pebre al gust
Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna