Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 16 de juliol de 2014

Fideus a la cassola amb gambes, bacó i sípia


Ingredients
Fideus gruixuts
Sal
Pebre
Pebrot vermell 
Ceba 
Tomàquet triturat o fregit 
Sípia
Gambes pelades
Bacó fumat tallat a tires
Oli d'oliva
Vi de cuina

Preparació
Sofregir la sípia tallada petita, el bacó, les gambes pelades i reservar. 

Fer un bon sofregit amb el tomàquet, el pebrot i la ceba quan ja estigui gairebé llest afegir un raig d'un bon vi, els ingredients que tenim reservats i deixar reduir. 

Mentre en una paella daurar els fideus amb una mica d'oli fins que comencin a agafar color, si la salsa ja ha reduït afegir els fideus i cobrir amb aigua calenta, deixar bullir el temps que ens indiqui el fabricant de la pasta, ja que no totes necessiten el mateix temps de cocció, condimentar amb sal i pebre al gust 

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...