El mango (Mangifera indica L.) és originari de l'Índia, on és conegut com el rei de les fruites
Els portuguesos el van portar al Brasil al segle XVII, des d'on es va difondre per totes les amèriques. l que sembla el nom anglès mango, deriva del vocable Tamil "mangai".
En poden gaudir com fruita, en amanides, en liquats, sucs i aigües, per preparar salses, confitats (mànec verd), deshidratat i de múltiples formes. També s'han utilitzat els mànecs i altres parts de la planta amb finalitats medicinals des de fa milers d'anys.
Són considerats com una fruita rica en nutrients, el seu contingut nutricional canvia segons la varietat de mango i el seu grau de maduresa. Són una bona font de betacarotens (que el nostre cos pot utilitzar per sintetitzar vitamina A), aporten quantitats importants de vitamina C, també són una bona font de potassi, de magnesi i de fibra.
Enciam
Mango
Mango
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre
Plàtans
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre
Plàtans
Pernil curat de qualitat tallat a petits daus
Preparació
Tallarem tots el ingredients, els posarem en una safata i condimentar al gust.
Una deliciosa combinació de color i sabor
Bon profit.
Tallarem tots el ingredients, els posarem en una safata i condimentar al gust.
Una deliciosa combinació de color i sabor
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna