Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 17 de juliol de 2014

Amanida amb mango i pernil curat



El mango (Mangifera indica L.) és originari de l'Índia, on és conegut com el rei de les fruites 

Els portuguesos el van portar al Brasil al segle XVII, des d'on es va difondre per totes les amèriques. l que sembla el nom anglès mango, deriva del vocable Tamil "mangai". 

En poden gaudir com fruita, en amanides, en liquats, sucs i aigües, per preparar salses, confitats (mànec verd), deshidratat i de múltiples formes. També s'han utilitzat els mànecs i altres parts de la planta amb finalitats medicinals des de fa milers d'anys. 

Són considerats com una fruita rica en nutrients, el seu contingut nutricional canvia segons la varietat de mango i el seu grau de maduresa. Són una bona font de betacarotens (que el nostre cos pot utilitzar per sintetitzar vitamina A), aporten quantitats importants de vitamina C, també són una bona font de potassi, de magnesi i de fibra.

Ingredients
Enciam
Mango
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre
Plàtans
Pernil curat de qualitat tallat a petits daus
 
Preparació
Tallarem tots el ingredients, els posarem en una safata i condimentar al gust.

Una deliciosa combinació de color i sabor

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...