Ingredients
Tallarines ( o qualsevol altre pasta al gust )
Sal
Pebre negre
Oli d´oliva
Tomàquet triturat
Ceba
Alls
Albergínies
Orenga fresc o sec
Formatge ratllat
Preparació
Fer un bon sofregit amb la ceba tallada fina, els alls picats i el tomàquet triturat, condimentar amb sal i pebre al gust
Mentre tallar les albergínies a daus sense treure la pell, fregir en abundant oli d'oliva i escórrer sobre una reixeta.
Coure la pasta seguint les instruccions del fabricant, escórrer, afegir a la salsa de tomàquet, condimentar amb l´orenga, rectificar de sal i pebre si cal.
Servir la pasta amb un munt de albergínies per sobre i formatge ratllat al gust.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna