Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 9 de gener de 2017

Bundt cake de Pa de Pessic i praliné de Nutella


Ingredients per la base del pastís

8 ous

150 grams de sucre

260 grams de farina

( no porta cap tipus de llevat)

Una culleradeta de pasta de vainilla
Un pessic de sal

Preparació

Batre els ous amb el sucre fins aconseguir una crema espessa, afegir la farina tamisada, la culleradeta de pasta de vainilla i el pessic de sal.  

Abocar al motllo amb precaució que la massa no perdi aire, recordar que no porta cap tipus de llevat, seguidament repartirem dins de la massa les boles de Nutella congelades.



Fornejar a temperatura moderada ( 170  º ) en un motlle engreixat, durant uns 30 a 35 minuts, dependrà del forn.

Deixar refredar sobre una reixeta.

* Aquest es un  motllo  "Nordic Ware "
 -----------------------------
Ingredients per les boles de Nutella que portará dins el pastís
Nutella
Una glasonera flexible amb la forma que es desitji boles, estrelles,....


Preparació
Rellenar les cavitats de la glasonera amb Nutella, tapar amb paper film i posar al congelador perque agafin cos.

--------------------------------


Ingredients  per la cobertura de: Praliné de Nutella

300 grams de crema de xocolate Nutella
100 grams de nata 35 % m.g. ( de muntar )

20 grams de mantega
 

Preparació 
Posarem un cassó al foc amb aigua i escalfarem la crema de xocolate Nutella al bany maria fins qu estigui calenta, ara li afegirem la nata, remenar fins que quedi ben incorporada, retirar del foc, afegir la mantega, remenar i llentos per la cobertura.
--------------------------------------

Montatge
Ara que ja tenim el pastís tebi, només ens falta naparlo amb el praliné, també el podem decorar al nostre gust amb perles, flors,.......o res.

Bon profit 

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...