Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 31 de gener de 2017

Magdalenes de iogurt grec i mel

Ingredients
4 ous
1 iogurt grec 
1 mida del vas del iogurt de mel ( + o - al gust )
3 mides del vas del iogurt de farina de pastisseria 
3/4  mida  del vas del iogurt de..( oli d´oliva, o de gira-sol o de mantega fosa)
1/4  mida del vas del iogurt de nata
1 pell de llimona ratllada
1 cullerada petita de llevat químic tipus Royal
1 Pessic de sal
Sucre per posar per sobre ( blanc o roig )
Preparació
Tamisar la farina amb el llevat i reservar.

Barrejar tots els liquids, despres i afegirem la resta d´ ingredients,  reservar la massa tapada a la nevera, un mím de 1/2 hora.
Pasarem  la massa a motlles de paper, espolsar amb sucre blanc o roig.

Fornejar a 190 graus uns 15/20 minuts ( dependrà del vostre forn i de la mida dels motlles escollits ) , deixar refredar sobre una reixeta, ideals a totes hores

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...