4
ous
1
iogurt grec
1 mida del vas del iogurt de mel ( + o - al gust )
1 mida del vas del iogurt de mel ( + o - al gust )
3
mides del vas del iogurt de farina de pastisseria
3/4 mida del vas del iogurt de..( oli d´oliva, o de gira-sol o de mantega fosa)
1/4 mida del vas del iogurt de nata
3/4 mida del vas del iogurt de..( oli d´oliva, o de gira-sol o de mantega fosa)
1/4 mida del vas del iogurt de nata
1
pell de llimona ratllada
1 cullerada petita de llevat químic tipus Royal
1 Pessic de sal
1 cullerada petita de llevat químic tipus Royal
1 Pessic de sal
Sucre per posar per sobre ( blanc o roig )
Preparació
Tamisar
la farina amb el llevat i reservar.
Barrejar tots els liquids, despres i afegirem la resta d´ ingredients, reservar la massa tapada a la nevera, un mím de 1/2 hora.
Barrejar tots els liquids, despres i afegirem la resta d´ ingredients, reservar la massa tapada a la nevera, un mím de 1/2 hora.
Pasarem
la massa a motlles de paper, espolsar amb sucre blanc o roig.
Fornejar
a 190 graus uns 15/20 minuts ( dependrà del vostre forn i de la mida
dels motlles escollits ) , deixar refredar sobre una reixeta, ideals
a totes hores
Bon
profit.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna