Ideal per cobertures i farcits de pastissos
Ingredients
300 grams de crema de xocolate Nutella
100 grams de nata 35 % m.g. ( de muntar )
20 grams de mantega
Preparació
Posarem un cassó al foc amb aigua i escalfarem la crema de xocolate Nutella al bany maria fins que estigui liquida.
Retirar del foc, ara li afegirem la nata, remenar fins que quedi ben incorporada, després la mantega i repetirem el mateix pas, deixar temperar si la volem per cobertura.
Si la volem per farcir, reservar a la nevera unes hores i abans de fer la servir pasar-la per la batedora, augmentarà de volum i ens quedará esponjosa.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna