Fa temps algú em va comentar com guardava els plàtans perquè se li aguantessin més temps frescos sense que li maduressin massa ni quedesin negres, i com que a casa en menjem molts...
Aquesta és la nostra proposta i funciona.
Tan fàcil com prendre un tros de paper d'alumini apte per a cuina i envoltar bé la punt o matriu on s'ajunten tots.
També hem de tenir en compte d'allunyar-los de les pomes pel gas de desprenen.
Els plàtans de la foto (bé els que queden) els vaig comprar tal qual i tenen gairebé 15 dies ...
Bon profit
Aquest truc pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna