Salxitxes de talla petita tipus frankfurt ( de pollastre, porc, vegetals,....al gust )
Oli d´oliva
Preparació
Partirem les salsitxes horitzontalment per la meitat, tot seguit amb l'ajuda d'un ganivet que talli fí, les partirem verticalment sense arribar a la punta (que servirà de cap), primer en forma de creu, després depenent del que grossa que sigui de cadascuna de les quatre parts farem més talls verticals (que simularan les potetes del pop)
Escalfar uns 3 dits d'aigua en un cassó, quan arrenque el bull, hi posarem els "popets" d'un en un, agafant pel cap i estrenyent amb cura que toquin els fons del cassó perquè les potetes quedin obertes i prenguin la forma durant un parell de minuts, els retirarem i reservarem en una safata , així fins a completar el total de "popets".
Seguidament en una paella amb una mica d'oli calent, els passarem perquè prenguin color i sabor.
Escalfar uns 3 dits d'aigua en un cassó, quan arrenque el bull, hi posarem els "popets" d'un en un, agafant pel cap i estrenyent amb cura que toquin els fons del cassó perquè les potetes quedin obertes i prenguin la forma durant un parell de minuts, els retirarem i reservarem en una safata , així fins a completar el total de "popets".
Seguidament en una paella amb una mica d'oli calent, els passarem perquè prenguin color i sabor.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna