Ingredients
Endívies
Endívies
Pastanaga tallada a rodanxes molt fines
Ceba tallada a juliana
Ametlles torrades
Poma a daus
Foie Mi-cuit tallat a daus
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre
Preparació
Disposarem
sobre una safata les fulles d´endívies senceres, distribuir per sobre la resta d´ingredients ( menys les ametlles i el foie Mi-cuit) amanirem amb una vinagreta
d´oli, sal, pebre i vinagre, per acabar posarem les ametlles i el foie.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna