Ingredients
Patates bullides tallades a daus grossos
Espàrrecs
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Preparació
Bullir les patates sense pell amb abundant aigua i una mica de sal.
Mentre tallar els espàrrecs i bullir també amb aigua i una mica de sal, uns 10 minuts, recórrer i reservar.
Un cop les patates estiguin bullides i escorregudes, les pasarem a una paella amb oli d´oliva i les daurarem, condimentar amb sal i pebre al gust, quan ja estiguin quasi fetes afegirem els espàrrecs i donarem uns minuts més d´escalfar tot barrejat.
Senzill i deliciós, bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna