Ingredients
250 grams de llet
270 grams de xocolate pur en pols tipus "Valor "
200 grams de farina de rebosteria
195 grams de sucre
240 grams d oli oliva suau -o- de gira-sol
5 ous
1 culleradeta de llevat químic tipus " Royal "
1 Pessic de sal
Opcional : vainilla -o- 1 culleradeta de café instantani
Decorat amb crema de cacao i avellanes i fideus de xocolate
Preparació
Escalfar el forn a 175 graus.
Tamisar junts la farina, el llevat, el cacau i reservar.
Separar les clares i amb la meitat del sucre batre a punt de neu fort.
Barrejar en un recipient la llet, l'oli i la vainilla ( o culleradeta de café instantani )
Batre els rovells amb la resta del sucre i la sal fins que hagin duplicat el seu volum, afegir a tandes sense deixar de batre la barreja de llet i oli, seguidament afegir la barreja de farina i cacau a tandes.
Al final barrejarem les clares a punt de neu, en tres vegades, amb molta precaució que no perdin aire i manualment.
Enfornar a 175 graus, uns 45/50 minuts, dependrà del nostre forn i la mida del motlle.
Un cop cuit reposar en el motlle durant 10 minuts, treure i refredar sobre una reixeta.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna