TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
dilluns, 24 d’abril del 2017
Patates bullides amb pell i fregides amb llard de botifarra
Ingredients
Patates ( que siguin totes de la mateixa mida )
Sal
Pebre
LLard de botifarra
Preparació
Rentar be les patates amb la seva pell, bullir amb abundant aigua i una mica de sal.
Un cop cuites tallar a quarts i fregir a la paella amb llard de botifarra, condimentar amb sal i pebre al gust.
Tant senzill com bo, es pot acompanyar d´una amanida al gust.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna