TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dimecres, 26 d’abril del 2017

Macarrons amb pollastre i pastanaga per la carmanyola


Espai per compartir plats de carminyola/tupper, per totes aquelles persones que treballen fora i no poden anar a menjar a casa, desitjant que pugui ajudar a donar idees noves i gaudir d´un bon àpat.


Ingredients
Macarrons
Pastanaga
Pit de pollastre
Tomàquet fregit
Ceba
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Formartge ratllat
Un got de crema de llet
Un got de vi
Unos trocets de mantega


Preparació
Trossejarem la ceba molt petita i la sofregirem en oli d'oliva, juntament amb el pit de pollastre que haurem tallat a tires, quan està ja gairebé cuinat, afegirem la pastanaga ratllada, li donarem uns minuts de cocció, seguidament afegirem el tomàquet i un raig de vi, deixarem reduir,

Un cop s'hagi evaporat el vi, afegirem la crema de llet, barrejarem bé, deixarem que s'espesseixi la salsa, i condimentarem amb sal i pebre al gust.

Mentre bullim els macarrons seguín les instruccións del fabricant,  reservem un got de l'aigua de la cocció i els escorrem.

Els posarem en una safata amb uns petits trossets de mantega, la salsa i el got d'aigua de la cocció que tenim reserva, barrejar tot.

Al posar a la carmanyola, cubrir amb formatge ratllat.
 
* En afegir aquest got de l'aigua de la cocció no s´enganxen i queden més melosos, aquest petit truc es valid per tota la pasta.

Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...