TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimarts, 30 de gener del 2024

Pizza de pollastre, xampinyons i olives


Ingredients per la massa
200 grams d´aigua
50 grams d´oli de oliva
1 pessic de sal
25 grams de llevat de flequer
400 grams de farina de força


Ingredients per farcit

Salsa de tomàquet
Pit de pollastre ( que ja haurem cuit a la planxa  - o - fregidora d´aire , amb antelació i picat petit )
Xampinyons laminats ( que ja haurem passat amb antelació per la planxa -o- fregidora d´aire )
Formatge cremós ( tipus Mozzarella)

Olives al gust


Preparació de la massa amb la Thermomix ( si no en teniu es pot fer igual a ma )
Posar en el vas, aigua + oli+ sal, 1 minut, 37 c, velocitat 4.

Afegir el llevat  fresc 2 segons, velocitat 4, desprès la farina tamisada 6 segons, velocitat 4, i 1 minut, velocitat espiga.    Deixar reposar en forma de bola i tapada fer espai mínim de 1/2 hora , després....

Estirar sobre una placa de forn pintada  amb oli, si ens mullem els dits amb oli serà més fàcil estirar la massa, tapar amb un drap i deixar reposar 1 hora en lloc càlid.


Passat aquest temps, untar la base amb salsa de tomàquet i distribuir el farcit per sobre.

Pre-escalfar el forn a 250 graus, i fornejar 
a la part més baixa del forn uns 9 minuts   ( dependrà del forn.)

Bon profit




Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...