TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimecres, 3 de gener del 2024

Macarrons melosos amb carn picada, a la cassola com els fem a casa




Ingredients
Macarrons 
Sal
Pebre
Tomàquet fregit
Llet
Oli d´oliva
Ceba
Vi de cuina

Preparació
Ratllar la ceba .

Bullir els macarrons  ( però que quedi la pasta una mica dura ) i reservar una mica de l´aigua del bullit.

En una paella amb oli sofregirem la carn, quant comenci a agafar color i posarem la ceba, condimentar amb sal i pebre al gust, al cap d´una estona i tirarem un bon raig de vi de cuina, quan el vi ja estigui evaporat i afegirem uns dos dits de llet ( que farà que la carn ens quedi molt melosa), quan aquesta també estigui ja evaporada, es l´hora de posar el tomàquet fregit, deixarem coure tot plegat uns 10 minuts aprox., seguidament posarem els macarrons que tenim bullits i un got de l´aigua del bullit.

Barrejar fins que quedin ben integrats amb la carn, remanar uns 10 minuts , fins que s´hagin begut la seva aigua ..... i servir.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...