Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 22 de maig de 2010

Amanida de pasta amb embotits



Ingredients
500 grams de pasta
Sal
Oli d´oliva
Embotits al gust ( pernil dolç, pernil salat, fuet, salamí....)
ou dur
Tonyina en llauna

Per acompanyar :
Maionesa, all i oli, salsa rosa, salsa de tomàquet.....o res ( al gust del comensal )

Preparació
Bullir la pasta seguin les indicacions del fabricant, escòrrer i amanir amb un raig d´oli, aixì ens quedarà la pasta solta i no se ´ns enganxairà ( no passar pas per sota l´aixeta )

Tallar tot els embotits i els ous a tamany petit, afegir la tonyina, barrejar tot i servir junt amb la pasta

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...