El llorer és una planta ja molt coneguda des de l´antiguitat , a l´antiga Roma era el símbol del triomf i l´ofrena que se li donava a un guanyador.
Es original de la zona Mediterrània , es molt utilitzat a la cuina pel seu aroma i sabor als menjars, a més te moltes vitamines , millora la digestió, desinfla l ´abdomen, redueix la formació de gasos, entre altres virtuts..
Avui una veïna m´ha regalat un gran ram de Llorer recent tallat del arbre que te en el seu hort, com he comentat abans, a la zona mediterrània és costum d´utilitzar-lo sempre a la cuina sobre tot quan es fan menjars de cassola
Aquesta es la meva proposta....i funciona
Amb l ´ajuda d´unes tisores anirem tallan totes les fulles més boniques de les branques, rebutjant les que no estiguin perfectes, velles, espatllades,....les posarem dins d´un recipient amb aigua i les rentarem bé, després les estendrem sobre un drap de cuina i amb un paper absorbent les eixugerem, només ens falta posar-les dins d´una bossa de plástic ( si té "obre fàcil " millor, ) i congelar-les, sempre tindrem llorer fresc pels guisats a ma.
Aquest truc pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Amic Truc de bellesa, realment ho vaig disfrutar!
ResponEliminapetons ...
Nunca se me hubiese ocurrido congelarlo. A partir de hoy lo haré.
ResponEliminaBesitosss
No lo he congelada nunca, pero te voy a contar mi truco. Tengo la suerte de trabajar en un sitio con un jardín de privilegio y tenemos dos laureles,
ResponEliminaosease, que nunca me falta.
Quina manera mes bona de conservar-les gracies per el secret.
ResponEliminaUna idea excel·lent!
ResponEliminaJo sempre el deixo secar, peò d'aquesta manera deu conservar millor el seu sabor.
ResponEliminaPetons.