http://enrocalacuina.com/shop/category.php?id_category=13
Ingredients
460 grams d´aigua
75 grams de llevat de flequer
25 grams d´oli d´oliva
2 culleradetes de sal
800 grams farina de força
Preparació amb la thermomix
Posar en el vas l ´aigua + llevat fresc + oli 5 minuts , 37 graus ,velocitat 2, desprès afegirem la farina tamissada i la sal , remenar a velocitat 6, 20 segons i amassar a v.espiga 5 minuts.
Treure del vas i deixar reposar la massa en lloc càlid i tapada una hora, passat aquest temps donarem la forma que es desitji, li farem uns talls al damunt amb un ganivet, enfarinar i deixar reposar 1 hora més tapada i en lloc càlid, mentre posar el forn a 200 graus.
Fornejar de 45 /50 minuts, dependrà del vostre forn i de la forma que li hem donat al pa.
Refredar sobre una reixeta.
* Tambè es pot fer amb panificadora o manual
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Té que estar boníssim el pa Glòria, per menjar-lo a llesques.
ResponEliminaPetons.
ottimo conservane qualche fetta buona serata
ResponEliminaBona nit Susanna, aquest pa tè´una pinta exquisita, ummmmm, m'encanta el pa
ResponEliminaESSE PÃO FICOU PERFEITO, EU TENHO ANDADO UM POUCO PREGUIÇOSA PARA FAZER PÃO.
ResponEliminaBESOS