Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 3 de desembre de 2011

Pa Glòria

http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=98
http://enrocalacuina.com/shop/category.php?id_category=13

Ingredients
460 grams d´aigua
75 grams de llevat de flequer
25 grams d´oli d´oliva
2 culleradetes de sal
800 grams  farina de força

Preparació amb la thermomix
Posar en el vas l ´aigua + llevat fresc + oli  5 minuts , 37 graus ,velocitat 2, desprès afegirem la farina tamissada i la sal , remenar a velocitat 6, 20 segons i amassar a v.espiga 5 minuts.

Treure del vas i deixar reposar la massa  en lloc càlid i tapada una hora, passat aquest temps donarem la forma que es desitji, li farem uns talls al damunt amb un ganivet, enfarinar i deixar reposar 1 hora més tapada i en lloc càlid, mentre posar el forn a 200 graus.

Fornejar de 45 /50 minuts, dependrà del vostre forn i de la forma que li hem donat al pa.

Refredar sobre una reixeta.

* Tambè es pot fer amb panificadora o manual

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

5 comentaris:

  1. Té que estar boníssim el pa Glòria, per menjar-lo a llesques.
    Petons.

    ResponElimina
  2. ottimo conservane qualche fetta buona serata

    ResponElimina
  3. Bona nit Susanna, aquest pa tè´una pinta exquisita, ummmmm, m'encanta el pa

    ResponElimina
  4. ESSE PÃO FICOU PERFEITO, EU TENHO ANDADO UM POUCO PREGUIÇOSA PARA FAZER PÃO.
    BESOS

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...