Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 12 de desembre de 2011

Espaguetis amb espàrrecs i bolets

Ingredients
Espaguetis ( si es pasta fresca i feta a casa millor...)
Espàrrecs frescos
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Assortits de bolets
1 pot de tomàquet fregit

Preparació
Tallar els espàrrecs , escaldar uns minuts ( així no perden el color i queden més tous ) ,escórrer  i passar-los a una paella amb oli calent, saltejar junt amb els bolets , condimentar amb sal i pebre, quan ja estiguin a punt, afegir el tomàquet fregir, remenar i reservar.

Bullir la pasta , si es fresca uns 5 minuts, si es seca seguir les instruccións del fabricant, escórrer l´aigua i barrejar amb les verdures, saltar tots plegat uns minuts i servir calents, acompanyar si es desitja de formatge ratllat.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...