Ingredients
Espaguetis ( si es pasta fresca i feta a casa millor...)
Espàrrecs frescos
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Assortits de bolets
1 pot de tomàquet fregit
Preparació
Tallar els espàrrecs , escaldar uns minuts ( així no perden el color i queden més tous ) ,escórrer i passar-los a una paella amb oli calent, saltejar junt amb els bolets , condimentar amb sal i pebre, quan ja estiguin a punt, afegir el tomàquet fregir, remenar i reservar.
Bullir la pasta , si es fresca uns 5 minuts, si es seca seguir les instruccións del fabricant, escórrer l´aigua i barrejar amb les verdures, saltar tots plegat uns minuts i servir calents, acompanyar si es desitja de formatge ratllat.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Olá Susanna,
ResponEliminaAdorei a sua sugestão, que prato leve e apetitoso...
Feliz Semana!!!
1000 Beijokinhas
la veritat es que als espaguettis els pots possar de tot ... peró la teva opció m'agrada !!!
ResponEliminapetonets
muy sano este plato, sencillo y muy sabroso seguro. un saludo
ResponEliminaespaguetis amb espàrrecs... un dels preferits a casa.. el proper dia miraré de incorporar-hi també els bolets ... sembla una molt deliciosa combinació
ResponEliminaUhmmm!!! Deliciosos!! i és que la pasta amb poques coses no m'agrada....
ResponEliminaPetonets guapa
Els espàrrecs i els bolets combinen molt bé, han de quedar uns espaguetis molt gustosos i molt sans!
ResponEliminaOLA SUSANNA!
ResponEliminaUMA BELA RECEITA, FICOU SUPER APETITOSA, ADOO ESPAGUETE!
TENHA UMA ÓTIMA SEMANA!
BEIJOS..♥
Tiene muy buena pinta, me encanta la pasta.
ResponEliminaCe spaghettis est simplement un vrai délice, j'adore cette préparation , merci pour ce joli partage!
ResponEliminabisous
Una llàstima que ja no em queden bolets, tindré que comprar-los per fer esta deliciosa recepta.
ResponEliminaCiao!
Jo els faig bastant així i ens encanten.
ResponEliminaPetons,
Esther
Buenas tardes Susana. Un plato de pasta maravilloso y si como bien dices es pasta fresca mejor. Te han quedado de lujo con esos espárragos y el surtido de setas.
ResponEliminaUn saludo Paco
fácil i molt, molt bó
ResponEliminaExcel.lent combinació, i segur que amb pasta feta a casa, encara guanya molt més.
ResponEliminaUn plat molt bo de pasta, ben acompanyada.
ResponEliminaPetons.
Què bons que són eh!
ResponEliminaQuin plat de pasta més suculent amb els bolets i els espàrrecs. Em sembla una gran combinació d'ingredients.
ResponEliminaSusanna. Bones Festes!
Una abraçada.
QUINA DELICIA D'SPAGHETTIS SUSANNA
ResponEliminaEls faré no ho dubtis!!!
:)
mmm, que rico! todos los ingredientes me gustan mucho-mucho, por lo que el plato final debe serlo también.
ResponEliminaNo sé si el derrer comentari a entrat, et deia que ara es el millor moment de cuinar amb bolets, a casa els encantará aquesta recepta.Un petó.
ResponEliminamuy sencilla como a mi me gusta
ResponEliminaHummm, quina bona pinta tenen aquests espaguetis! Mai els he fet amb bolets i espàrrecs, es una molt bona idea!!!
ResponEliminaPtons
Hola, Susanna. Enhorabuena por la receta. Nunca he probado la pasta con espárragos. Me supongo que pega fenomenal. Porque con la pasta...TODO PEGA.
ResponEliminaBesos.
¡Qué apetecibles se ven estos espaguettis! Besos y feliz fin de semana.
ResponEliminaMe encantan los platos de pasta y aunque parezca mentira todavía no he probado los espárragos frescos, seguro que me estoy perdiendo un manjar.
ResponEliminaTienen una pinta estupenda en ese plato.
Felices Fiestas!!!
Buscant la recepta de magdalenes he anat a petar en aquest racó culinari de primer ordre. Un plaer visitar-te. Jo també sóc de Malgrat però fa molts anys que visc a Pineda. Ens veiem per aquí.
ResponEliminaUna abraçada.
T'agafo la recepteta per un dia d'aquestos, tan sols haig de comprar els esparrecs. Potser per dijous que dinaré amb la Bibiana.
ResponEliminaEspero que tot vagi bé xata.
REB UNA ABRAÇÁDA AMB TOT EL CARINYO:)