Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 8 de desembre de 2011

Barquetes de cabdells de Tudela amb sonsos fregits


Ingredients
Sonsos
Farina per arrebossar ( jo faig una barreja 50 % farina de blat + 50 % farina blat de moro Maizena)
Sal
Oli de gira-sol de qualitat fer fregir
Cabdells de Tudela
Tomàquets Cherry
Vinagre de Xères
Nous pelades
Oli d´oliva per amanir

Preparació
Són tan petits que no hem pas de netejar-los, però si esbadir-los en aigua i assecar bé amb paper de cuina, tot seguit els salarem i passarem per farina, sacsejar l´excés i fregir en abundant oli calent, ho farem per tandes i no en posarem masses , així quedarán cruixents i daurats, escórrer sobre una reixeta 

Posarem en una safata les fulles de cabdells i dins de cada fulla un grapat de sonsos, amanir amb oli, vinagre i sal , engalanar amb nous pelades i tomàquets cherry.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...