Nicolás Appert va inventar la llet condensada l´any 1820, però les primeres probes no varen anar del tot be, no va ser fins l ´any 1856 que va perfeccionar l ´invent i va obtenir una patent, des de les hores la llet condensada a fet la volta al mon.
Ingredients
450 grams de llet condensada
4 ous
50 grams de mantega tova
150 grams de farina
1 pessic de sal
1 cullerada de llevat quimic ( Royal)
Preparació
Escalfar el forn a 180 graus
Tamissar la farina amb el llevat , i reservar.
Batre junts la reste de ingredients , desprès afegir la farina i posar en una safata de forn que tindrem untada amb mantega i espolçada de farina.
Fornejar uns 30/35 minuts, dependrà del forn, refredar sobre una reixeta i a gaudir
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Hola Susanna una meravella de recepta, quina pinta més tendre.
ResponEliminaUn petonet
Riquisimo este pastel de leche condensada, a mi es que esta leche me vuelve loca. Besitos
ResponEliminaOlá Susanna,
ResponEliminaQue delicioso o seu bolo...mas lindo mesmo são os potinhos da foto, fiquei encantada, adorei!!!
Boa Noite!!!
Fica Bem!!!
1000 Beijokinhas
Delicioso!....todo con leche condensada me pierde....Gracias por avisarle a Ana....he estado corriendo pero ya me pondre al dia!......Abrazotes, Marcela
ResponEliminaApa, apa.... Avui ens deixes una cosa que m'encanta!! Si senyor, has adivinat.... LA LLET CONDENSADA!!!. Aiss ja no la compro sovint perque poc hem faltaríe per anar buidant cullerada a cullerada el seu contingut.
ResponEliminaGRACIES XATA per aquest PASTÍS tan REBÓ.
T'envio una FORTA ABRAÇADA per a TÚ i un MIMITO per en ROCQUET :)
El vaig fer fa temps i ens va agradar molt! t'ha quedat fantàstic!
ResponEliminaOlá Susana!
ResponEliminaBolo de leite condensado é tudo de bom o seu ficou lindo bem fofinho!
Beijos....
Per llepar-se els dits Susanna.
ResponEliminaEl 13 l'Anna de la Taula d'en Bernat organitza un sopar a un restaurant de Badalona per tastar alguna de les receptes del seu llibre, vols venir?
Petons.
M'encanta la llet condensada recordo que de petit la menjaba a cullerades fins que no s'acabava el pot no paraba de rondinar al costat de la nevera! jejeje te una pinta bonísima! Petnts maca!
ResponEliminaum, pastis i amb llet condensada,!!!!!!
ResponEliminano m'agrada, m'encantaaaaaaaaaaa
Delicioso pastel, me acabo de tomar un café y un trozo me fuera ido genial para acompañarlo.
ResponEliminaBesotes y buen fin de semana
Solo o con una mermelada de naranja amarga... puro vicio. Y esos mejillones que hay más abajo... me han conquistado. Si estas como los caracoles en lata que hacen en Lérida... otro vicio.
ResponEliminaHola Na, guapa tu
ResponEliminal´oferta es molt tentadora, però o tinc un amica complicat, i Dèu sap que hem faria molta il-lusió d´estar amb vosaltres
mil petonets Susanna
M'encanten els pastissos i la llet condensada hem sembla una combinació ideal. mmmmmmm nyam.
ResponEliminaNo sabía que la leche condensada era tan "joven". Casi me imaginaba que era de toda la vida jejejej
ResponEliminaEl bizcocho debe tener un sabor excelente.
gracias por visitar mi blog. Nos seguimos.
Petons
La cocina de Mar
http://la-cocina-de-mar.blogspot.com
Hola Susanna, que rico este bizcocho!!!!
ResponEliminaBesos
Mmm.. la llet condensada m'encanta! Aixi que aquest pastis ha d'estar boníssim.
ResponEliminaPetons.
Cześć Susanna. U Ciebie jak zawsze wspaniałe zapachy i smakowite zdjęcia. Pozdrawiam serdecznie
ResponEliminasi, ja sé que es podria fer amb una cullera.. però com més m'agrada és sucant-hi el dit... directe del pot... deliciosa la llet condensada .. a ditades!!
ResponEliminai amb pastís,... també caldrà tastar-ho!!
Qué rico cake, me has dado ganas de hacerme uno... Un besote.
ResponEliminaHola Susana, me parece que este pastis ha de estar la mar de bueno, la leche condensada me gusta mucho, lastima que no puedo tomar toda la que me gustaria, un saludo.
ResponEliminaJUAN
M'encanta la llet condensada i veient el resultat segur que el provaré de fer. Amb llet condensada s'hi poden fer moltes coses.
ResponEliminaUna bona idea recordar-ho
Hola Susana!!!! un estupendo bizcocho....seguro que lo pruebo...
ResponEliminaBesitos
A mi personal mente me parece una delicia, sobre todo para los desayunos.
ResponEliminaJo prenc nota pq fa ìnta de ser molt esponjós.
ResponEliminaPetonets maca,
Esther
Hola Susanna, que recetas mas buenas! yo me apunto esta porque nunca he utilizado la leche condensada y debe ser exquisita a cualquier hora! un beso Alex
ResponElimina