http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=98
http://enrocalacuina.com/shop/category.php?id_category=13
http://enrocalacuina.com/shop/category.php?id_category=13
Ingredients
800 grams de farina de força
460 grams d´aigua
75 gramsde llevat de flequer
25 grams d´oli d´oliva
2 culleradetes de sal
1 culleradeta de sucre
1 cullerada de llet en pols desnatada
Nous pelades de Califòrnia
Preparació amb la thermomix
Posarem en el vas l´aigua + llevat fresc + oli + llet en pols, 5 minuts a 37 graus, velocitat 2, desprès afegirem la farina que ja tindrem tamissada ,sal i sucre , remenar a velocitat 6 20 segons i amasar a velocitat espiga 5 minuts, quan faltin 2 minuts afegir les nous pelades.
Treure del vas i guardar durant 1 hora en lloc càlid i tapada, pasat aquest temps li donarem la forma desitjada i la tornarem a tapar 1 hora mes.
Fornejar a 200 graus durant 40 /50 minuts ( dependrà del vostre forn i la forma que li donem)
Refredar sobre una reixeta, i a gaudir de salut
* Tambè es pot fer en panificadora i manual
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Olá Susanna,
ResponEliminaAdorei o pão deve ser delicioso...
Agradeço a partilha.
Boa Noite,
Bom Fim de Semana!!!
1000 Beijokinhas
A casa no falten les nous, cada dia un grapat.
ResponEliminaAquest pa té molt bona pinta, el presentes al concurs?
Petons.
Un PA DELICIÓS, amb unes gotes d'oli verge i un troç de manchego curat, hummmmmm PURA DELICIA!!!
ResponEliminaPETONET REINA:)
buonissimo pane...
ResponEliminacomplimenti!!
M'encanta el pa de nous, queda molt gustós, energètic i molt sa. és un dels meus preferits per fer l'entrepà d'anar a escalar!
ResponEliminaBon dia Susanna, otro rico pan, que voy a hacer con tu permiso, tengo nueces que me ha mandado mi hijo de los bosques del Pallars.
ResponEliminaQue rico con nueces, veo que tu también estas con los panes, yo ayer dos hornadas que hice, si es que no hay nada como el pan casero. Te ha quedado de lujo.
ResponEliminaBesos y buen domingo
Que buena pinta Susana! A mi me encantan los panes con frutos secos. Las nueces le vienen muy bien.
ResponEliminaFelicidades!
Un saludo!
Aquest si que és un senyor pa...Deliciós. En sóc una fan de les nous.
ResponEliminaHola Susanna
ResponEliminaEts un geni amb la Thermomix. Espero que guanyis
Hola Susanna, riquisimo y muy saludable pan.
ResponEliminagracias por la información.
Un besito, guapa
Suerte en el concurso. Es un pan estupendo. Besos
ResponEliminaQuin pa més bo, Susanna!! I t'ha quedat fantàstic!
ResponEliminaPetons!
Que rico, tengo que prepararlo.
ResponEliminaSuerte y un beso
Hola Susana!
ResponEliminaRecepta de pa de gran bonica!
petons ...
Fa temps vaig provar de fer pa de nous, però em va quedar massa dur. Ho tornarè a provar amb la teva recepta.
ResponEliminaUna abraçada