Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 4 de desembre de 2011

Mares de lluç arrebossades a les dues farines


Mare de lluç, tabanc, maire, bacallaret, llúcera, lluça, molts noms per un mateix peix , viu a fons profunds i sorrencs,  es normal de trobar-ne a la Mar Mediterrània, Mar Egea, a l´Atlàntic fins i tot a Canadà i Estats Units.

De carn blanca i delicada es molt popular a la cuina ..

Ingredients
Mares de lluç obertes i netes
Sal
50 % Farina de blat            
50 % Farina de blat de moro ( Maizena)
Oli de gira-sol per fregir
Alls amb pell

Preparació
Sofregir amb oli calent els grans d´alls amb la pell i reservar.

Barrejar les dues farines al 50 % de cada i pasar-hi els peixos, sacsejar la farina que sobri i fregir amb oli calent, escorrér sobre una reixeta.

Servir acompanyat d´unes verdures, en el meu cas carbassó a la planxa i els alls fregits.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...