Mare de lluç, tabanc, maire, bacallaret, llúcera, lluça, molts noms per un mateix peix , viu a fons profunds i sorrencs, es normal de trobar-ne a la Mar Mediterrània, Mar Egea, a l´Atlàntic fins i tot a Canadà i Estats Units.
De carn blanca i delicada es molt popular a la cuina ..
Ingredients
Mares de lluç obertes i netes
Sal
50 % Farina de blat
50 % Farina de blat de moro ( Maizena)
Oli de gira-sol per fregir
Alls amb pell
Preparació
Sofregir amb oli calent els grans d´alls amb la pell i reservar.
Barrejar les dues farines al 50 % de cada i pasar-hi els peixos, sacsejar la farina que sobri i fregir amb oli calent, escorrér sobre una reixeta.
Servir acompanyat d´unes verdures, en el meu cas carbassó a la planxa i els alls fregits.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Hola Susanna, no he fet mai aquesta barreja però m'agrada i la provaré
ResponEliminaUna abraçada
this looks delicious I like the roasted garlic like that :)
ResponEliminaBON DÍA SUSANNA.Suposo que deu quedar un sabor molt més fí i delicat
ResponEliminaBON DILLUNS MACA y GRACIES!!!
Muy rico este pescadito así cocinado pero sobre todo lo que me ha gustado el modo de conservar el laurel, este me lo apunto fijo. Besitos
ResponEliminaCiao...
ResponEliminabuonissimee!!
No sé si mi anterior comentario (se me colgó el pc), decía que la merluza rebozada es un manjar de dioses. Y con el calabacín ya me das donde más duele... Un besote.
ResponEliminaa casa es un peix que agrada molt aixi mateix,petons
ResponEliminaOlá amiga!
ResponEliminaUma bela receita, simplesmene uma delícia!
Beijos...♥
Boníssimas!!! Nosaltres en diem maires i a Blanes tabancs,es diguin com es diguin están molt bones.
ResponEliminaLas recomanaré a las mevas yayas,un petó.
che meraviglia li provero a farli complimenti
ResponEliminaUna recepta sana i molt gustosa, fins i tot pels que no volen peix ;)
ResponEliminaWitaj Susanna!same u Ciebie wspaniałości. Bardzo lubię zaglądać do Twojej kuchni. Pozdrawiam serdecznie
ResponEliminaUy que bo, es un peix que m'agrada molt, te una pinta mmmmm nyam mossegada.
ResponEliminaque bones son las maires!!! a case les faig sovint i també amb salseta, recepta de la meva mare
ResponEliminaQuin peixet més ben fregit, provaré això de les dues farines!
ResponEliminaUMmmm, hoy no he cenado aún porque no tengo muchas ganas, pero viendo este pescadito con su calabacín me están entrando unas ganas.... Un beso
ResponEliminaMe encanta el pescado frito .... el que sea .... porque será que todo lo que me gusta es lo que mas engorda ????? jajaja
ResponEliminaEs uno de mis pescados favoritos, junto con el rodaballo. Así preparado me parece super rico y además el acompañamiento es ideal, nada de patatas fritas y con mucha grasa, mucho mejor así, con verdurita.
ResponEliminaMe encanta!!
Besos
M'agrada molt aquest peix arrebossat, probaré amb les dues farines.
ResponEliminaPetons.