Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 8 de desembre de 2011

Pa de pita farcit de pop, cabdells de Tudela i tomàquet cherry


El pa de pita és un tipus de pa pla que es consum especialment en el proper Orient, en el seu lloc d´origen es cou a les parets del forn, es un pa que queda buit i normalment es menga farcit de tot tipus de viades fredes i calentes

En greu posaré la recepta, es molt fàcil de fer a casa i deliciós

Ingredients
Pa de pita 
Sal
Oli d´oliva
Pop en conserva
Tomàquets cherry
Cabdells de Tudela
Vinagre de Xères

Preparació
Tant senzill com barrejar tots els ingredients condimentar i reservar.

Mentre mullar el pa de pita sota la aixeta i encalfar a la torradora de pa o en el forn, ens quedarán daurats i se ens inflarán, escapçar per un costat i amb precaució que no s´ens trenquin ( en quedarán com una bossa) els farcirem al gust , i a gaudir d´un àpat lleguer i ràpit

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...