El pa de pita és un tipus de pa pla que es consum especialment en el proper Orient, en el seu lloc d´origen es cou a les parets del forn, es un pa que queda buit i normalment es menga farcit de tot tipus de viades fredes i calentes
En greu posaré la recepta, es molt fàcil de fer a casa i deliciós
Ingredients
Pa de pita
Sal
Oli d´oliva
Pop en conserva
Tomàquets cherry
Cabdells de Tudela
Vinagre de Xères
Preparació
Tant senzill com barrejar tots els ingredients condimentar i reservar.
Mentre mullar el pa de pita sota la aixeta i encalfar a la torradora de pa o en el forn, ens quedarán daurats i se ens inflarán, escapçar per un costat i amb precaució que no s´ens trenquin ( en quedarán com una bossa) els farcirem al gust , i a gaudir d´un àpat lleguer i ràpit
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Muy rico!!
ResponEliminaM'encanta com has farcit el pà! Molt sa i fresquet. Un sopar ideal per un dia com avui.
ResponEliminaPetons.
tan fácil de fer com bonísim de menjar
ResponEliminamira que he fet farcits per pites peró mai de pop !!! gran idea
ResponEliminapetonets
Com diriem per açí...¡¡xe, què bo!! i senzill, i sa, i perfecte per a la dieta...
ResponEliminaBesets!
Que bueno,espero la receta del pan.besinos
ResponEliminaQue ricos te quedaron esos panecillos de pan de pita rellenos ,se hace pronto y siempre quedaras bien
ResponEliminabesinos
Ya he cenado pero no me importaría comerme uno.
ResponEliminaSabes que estoy de concurso, es muy fácil participar y el premio es muy bueno.
Muy buena idea, sencilla y además en plan light. Me encanta!
ResponEliminaSaludos
Lxx
Un sopar de diumenge, si señor....devant la tele i anar fen....Un petonás.
ResponEliminaHace mucho que no como el pan de pita con sus rellenos, gracias por recordarmelo.
ResponEliminaUn besito
Ohhh ... quina opció tan ESTUPENDA per omplir la PITA
ResponEliminaGRACIES PRECIOSA:)
Farcit de pop quin bona idea, jo sempre els acabo fent calent amb porc, m'agrada el canvi ho provarè.
ResponEliminaUna abraçada
Deliciós! A Turquia i a Egipte em vaig fer un fart de menjar-ne. Permet tants farciments, oi? Aquesta combinació amb tomàquet xerri no l´he provada. Són ideals per qualsevol sopar o dinar informal.
ResponEliminaM'agrada aquest pa i farcir-lo de qualsevol ingredient i mira per on no se m'havia acudit amb pop. Tasta'l un dia amb calamars a la romana i maionesa, per llepar-se els dits.
ResponEliminaPetons.
Una receta muy mediterranea y rica.me encanta.
ResponEliminaPor cierto me quedo por tu blog fisgando un poquito.
Besos
Carmen
www.dietamediterraneasana.blogspot.com