Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 6 de juny de 2012

Cargols a la llauna amb botifarra de pagès







Ni han moltes maneres de fer els cargols a la llauna i aquesta es la meva..
http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=65

Ingredients
Cargols
Sal
Pebre
Botifarra de pagès
Oli d´oliva
Ceba
Tomàquet triturat
Fulles de llorer
Un raig de conyac

Preparació
En primer lloc hem de netejar molt be els cargols en un gibrell i els i canviarem l´aigua varies vegades fins que surti neta.

Els posarem al foc amb aigua, sal i unes fulles de llorer i quan comencin a bullir els treurem del foc i els i canviarem l´aigua, doncs ens quedarà l´aigua molt bruta, posarem altre cop al foc amb aigua nova i deixarem bullir uns 40 a 50 minuts, ( dependrà de la quantitat de cargols i la seva mida ) per saber si estan cuits, agafem un cargol i l´estirem, si surt de la closca sense problemes es que ja estan a punt, escórrer i reservar.

Mentre farem un bon sofregit amb la ceba i la botifarra esmicolada quan la carn comenci a agafar color i afegirem el tomàquet, condimentar amb sal i pebre al gust, quan estigui el sofregit quasi fet, el regarem amb un raig de conyac i deixarem reduir.

Ara només en falta passar-ho per la batedora que ens quedi tot molt triturat, amb l´ajuda d´una cullera petita o una màniga pastissera anirem omplint els cargols i els col-locarem a una placa de ferro ( ni han de especials per fer cargols)

I els posarem al forn a temperatura forta uns 10 minuts

Bon profit

us deixo un enllaç d´altre manera molt tipíca de fer-los

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susannahttp://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=65

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...