Ni han moltes maneres de fer els cargols a la llauna i aquesta es la meva..
Ingredients
Cargols
Sal
Pebre
Botifarra de pagès
Oli d´oliva
Ceba
Tomàquet triturat
Fulles de llorer
Un raig de conyac
Preparació
En primer lloc hem de netejar molt be els cargols en un gibrell i els i canviarem l´aigua varies vegades fins que surti neta.
Els posarem al foc amb aigua, sal i unes fulles de llorer i quan comencin a bullir els treurem del foc i els i canviarem l´aigua, doncs ens quedarà l´aigua molt bruta, posarem altre cop al foc amb aigua nova i deixarem bullir uns 40 a 50 minuts, ( dependrà de la quantitat de cargols i la seva mida ) per saber si estan cuits, agafem un cargol i l´estirem, si surt de la closca sense problemes es que ja estan a punt, escórrer i reservar.
Mentre farem un bon sofregit amb la ceba i la botifarra esmicolada quan la carn comenci a agafar color i afegirem el tomàquet, condimentar amb sal i pebre al gust, quan estigui el sofregit quasi fet, el regarem amb un raig de conyac i deixarem reduir.
Ara només en falta passar-ho per la batedora que ens quedi tot molt triturat, amb l´ajuda d´una cullera petita o una màniga pastissera anirem omplint els cargols i els col-locarem a una placa de ferro ( ni han de especials per fer cargols)
I els posarem al forn a temperatura forta uns 10 minuts
Bon profit
us deixo un enllaç d´altre manera molt tipíca de fer-los
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susannahttp://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=65
pues tienen que estar super buenos¡¡¡¡¡¡besotes
ResponEliminaQuina paciencia, entre netejar els cargols i després farcir-los, però ha de valer la pena.
ResponEliminaPetons.
Te han quedado muy bonitos, pero yo no he podido comer ningún caracol en mi vida de tierra y sin embargos los bigaros me vuelven loca ¿se entiende esta contradicción? pero es así rara que es una, besos
ResponEliminaSusanna, nunca los he comido...... o tengo ni idea a que saben........
ResponEliminaolé Susanna! Avui sí que ens has fet uns plats tradicionals, tradicionals, d'aquells que et fan sentir orgullosa del país... he he. Petonet!
ResponEliminaPreparados así tienen que ser una verdadera delicia, además que son tradicionales. Por aquí no se preparan así, pero tomo nota porque los caracoles me vuelven loca. Tengo que probarlo, porque en el horno tiene que darle su puntito.
ResponEliminaPetons
Susanna, ma cher ami j’espère que tout va bien dans ta vie!
ResponEliminaJ'adore les escargot, j'aime beaucoup a la sauce verte mais de cette façon je n'ai jamais goûter.
Garde moi deux, j’arrive, Bisous
Sólo puedo decir que me encantaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan! me llevola bandeja! que buenos, que buenoooooooooooooooooooos!
ResponEliminaAvui sí que no compro, no m'agraden gens els cargols :)
ResponEliminaHola mi amor!
ResponEliminaQue rico.
QUeria darte las gracias por tu comentario de animo. Ya ves que esta vez no a podido ser.
Un besito
Ondia !! aquesta innovacio amb la botifarra es per treure's el barret!
ResponEliminaMai els he provat així, deuen d'estar boníssims, amb botifarra que m'encanta. De luxe.
ResponEliminaBesets.
Por esta zona no somos mucho de cocinar caracoles, y tengo que decir que nunca los he tomado, viendo como te han quedado creo que voy a animarme besitos
ResponEliminaA casa agraden molt el cargols, amb botifarra deuen quedar molt bons.
ResponEliminaUna abraçada
Me gustan mucho los caracoles, a la llauna no los he preparado nunca pero deben de estar ricos, ricos.
ResponEliminaBesets
ummmmmm, Susanna, un plat, tradicional de sempre y boniiiiiiissim
ResponEliminaSusanna unos caracoles muy ricos y bien preparados.
ResponEliminaBesitos.
primera vez que veo ése plato, debe estar bueno porque me encantan los caracoles
ResponEliminabs
Me encantan los caracoles y esta receta que has puesto es riquisima.
ResponEliminaUn saludo
Uns cargols per a llepar-se els dits
ResponEliminaPetons