Ingredients
Pa de pita ( es compra envasat ) també es pot fer a casa
Ous ferrats
Enciam, escarola, capdells..... ( al gust )
Pernil salat
Oli
Sal
Preparació
Mullar els pans sota l´aixeta i posar-los al forn uns 10 minuts, veurem que ens queden inflats i cruixents, retirar, escapçar per un costat, obrir amb precaució de que no s´ens crenquin i farcir amb la amanida que haurem condimentat abans, els ous ferrats i el pernil tallat petit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Fàcil i bo! Fa temps que no compro pa de pita... me'n vaig cansar de tan fer-ne. Ara potser hi torno, que això fa molt bona pinta!
ResponEliminaSusanna, I'm so glad you stopped by my blog. It brought me here to see the wonderful work you are doing here. Feel free to use the recipe for Chancay. In your post please note that the recipe originally appeared on About.com Have a wonderful day. Blessings...Mary
ResponEliminaMuchísimas gracias por la idea, porque sin duda esta receta caerá el próximo viernes, ya tengo los panes y no se me ocurría el relleno.
ResponEliminaBesinos
Holaaaaaaa.... que super relleno tienen esas pitas, las tengo que probar!! :)
ResponEliminaBesos!!
bonissim
ResponEliminaque booooo!
ResponEliminagenial!! em quedo mil vegades amb aquest abans que el que venen! petons
ResponEliminaJiji, una forma más que rica de rellenar el pan de pita... Un besote.
ResponEliminaRiquísimas estas pitas!! sencillas y muy españolas!!!
ResponEliminaun besazoooo
Qué buena manera de comer pan de pita. Besos
ResponEliminaOh, oh! M'agrada moltíssim el pa de pita. Des que el vaig descobrir a Egipte en sóc un fan. Aquests farcits són ideals per un sopar d'aquells ràpids. M´encanta!
ResponEliminaM'agrada el pa de pita farcit amb diferents ingredients. Amb l'ou ferrat ha de se per llepar-se els dits.
ResponEliminaPetons.
Avui he fet aquesta recepta per sopar i m'ha encantat. Dins el pa de pita hi havia posat ou bullit, però mai fregit. Salut!
ResponElimina