Ingredients per a 2 gots
150 grams de iogurt lleuger (1,5 % de m.grasa)
1 cullerada de crema de llet (10 % de m.grasa)
100 grams d'aigua
edulcorant líquid
canyella en pols per decorar
Preparació
Barrejar en una batedora el iogurt, la crema de llet, l'aigua i l'edulcorant al gust, servir en gots grans i decorar amb una mica de canyella.Bon profit
* * * * * *
* Consell, si no t'agrada el iogurt, es pot substituir per sèrum de llet, quefir, mató o beguda de soja.
*Valors nutritius per ració
50 kcal, 3 g proteïnes, 4 g carbohidrats, 0 g fibra, 0 UCH / up
Recetas sabrosas para diabéticos
editorial Hispano Europea www.hispanoeuropea.com
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Aquí tienes un fanático del yogur al que le encantaría probar tu propuesta
ResponEliminaAbrazos
Mmmmm Que bo aquest batut de iogurt ¡¡¡ Molt gustos
ResponEliminaUna abraçada, Agustí Cangrejo Grande
Ah sí? No la coneixia aquesta versió.
ResponEliminaBuena receta!! gracias
ResponEliminaBesos
Que apetecible Susanna, y que bonita decoración le has puesto!!!
ResponEliminaBesos
que delicia Susana, que buena receta para diabeticos, bueno tambien para gente que no queramos muchas calorias nos viene de vicio. besitos
ResponEliminaBuenos días Susana. Que batido mas rico, sano y apetecible, me parece buenísimo y toda una tentación. Con tu permiso tomo un sorbito para poder degustarlo.
ResponEliminaUn beso Paco
que bo
ResponEliminaEste verano probé uno por el estilo y me gustó mucho, me anoto el tuyo.
ResponEliminabesos guapa
M'encanten els batuts de iogurt, sans i boníssims!
ResponEliminaNo coneixia aquesta recepta, peró m'agrada molt
ResponEliminaNena, qué bueno!! Está bien un postrecito ligero. Besos
ResponEliminaQuina cosa més bona que ens has preparat!
ResponEliminaUn batut molt suau i sà.
ResponEliminaPetons.