Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 6 de novembre de 2012

Poma en tempura


La poma és el fruit del pomer, de pell llisa i brillant, de polpa blanca molt consistent, el seu sabor pot ser des de molt àcid a molt dolç, depenent de la varietat així com el seu color, groga, vermella, verda...

Va ser introduïda al païs pels romans i el àrabs, actualment Espanya és un dels principals productors d´aquesta fruita.

Font de moltes vitamines i propietats dietètiques, un 85 % de la seva composició és aigua.

Ingredients
Pomes
Oli de gira-sol per fregir
Farina de tempura
Aigua molt freda
Un pessic de sal

Preparació
En prime lloc preparem la tempura, tant fàcil com agafar la farina, i barrejar amb aigua molt freda i el pessic de sal, ens te que quedar una mica consistent.

Pelar les pomes i esparrecar, ( o sigui tallar-les toscament, pas a rodanxes), les pasarem per la tempura i les fregirem amb oli de gira-sol que ja tindrem calent.

Escórrer sobre una reixeta i servir calentes.

* Jo les acompanyo amb plats salats, tambè per fer el "vermut"

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...