La poma és el fruit del pomer, de pell llisa i brillant, de polpa blanca molt consistent, el seu sabor pot ser des de molt àcid a molt dolç, depenent de la varietat així com el seu color, groga, vermella, verda...
Va ser introduïda al païs pels romans i el àrabs, actualment Espanya és un dels principals productors d´aquesta fruita.
Font de moltes vitamines i propietats dietètiques, un 85 % de la seva composició és aigua.
Pomes
Oli de gira-sol per fregir
Farina de tempura
Aigua molt freda
Un pessic de sal
Preparació
En prime lloc preparem la tempura, tant fàcil com agafar la farina, i barrejar amb aigua molt freda i el pessic de sal, ens te que quedar una mica consistent.
Pelar les pomes i esparrecar, ( o sigui tallar-les toscament, pas a rodanxes), les pasarem per la tempura i les fregirem amb oli de gira-sol que ja tindrem calent.
Escórrer sobre una reixeta i servir calentes.
* Jo les acompanyo amb plats salats, tambè per fer el "vermut"
Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
M'agrada! Jo ho vaig fer amb pera, i també queda molt bo! Acompanyats de xocolata desfeta o gelat de vainilla... són un vici!!
ResponEliminaQué rica la manzana así preparada. Un bocado exquisito. Un abrazo, Clara.
ResponEliminaHummmm...... sa l'aire bien délicieux j'aimerais bien goûter une ou deux, envoi 6 pour Paris!
ResponEliminaBisous
bonissim
ResponEliminaUna altra combinació de dolç/salat! m'agraden molt! la poma la trobo aborrida, l'hauré de tastar d'aquesta manera
ResponEliminaEm sembla una molt bona proposta, Susanna, en prenc nota.
ResponEliminaUna abraçada.
Amb un rajolí de mel ha de quedar deliciosa!
ResponEliminaQue curiós segur que son boníssimes, m'ho apunto.
ResponEliminaTindrem que tastar-ho.
ResponEliminaPetons.