Com sempre comento, a casa les amanides estan presents diàriament a taula tot l'any, tant a l'estiu com a l´ hivern, quan ho dic hi ha qui exclama .... que avorrit sempre el mateix? ...
Que equivocats estan, no hi ha res tan divertit, innovador, saborós, vistós i sa com una bona amanida, només hem de posar-li dos ingredients extres, imaginació i amor per la cuina
Ingredients
Cabdells de Tudela ( Cogollos )
Tomàquet d´amanir
Nous pelades
Llesques primes de pernil salat ( si es Ibèric, hummm)
Anxoves en conserva ( si son de L´Escala millor )
Codony tallat a quadradets
Per la vinagreta
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre de qualtat tipus Xerès
Preparació
Posarem al tot el voltant de la platera les fulles de cabdell senceres ( com si foren barquetes ), i ara només tenim que distrubuïr la reste dels nostres ingredients amb amor, com si pintesim una aquarel.la, li donarem color i haromina a plat, al final regarem amb la vinagreta que tindrem preparada..i a gaudir
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Me encantan las ensaladas y me encanta esta sugerencia para preparar una realmente completa y deliciosa...con mucha imaginación.
ResponEliminaBesos
ummmmm ¡¡¡quina bona amanida!!!
ResponEliminaque ricos mi niña es una de mis cenas favoritas los cogollitos
ResponEliminaTens raó, les amanides no son avorrides, s'els pot afegir molts ingredients i de tant en tant ve de gust la típica de enciam, tomàquet i ceba.
ResponEliminaPetons reina.
estupenda!
ResponElimina