Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 3 de novembre de 2012

Cabdells amb pernil, nous, tomàquet.....



Com sempre comento, a casa les amanides estan presents diàriament a taula tot l'any, tant a l'estiu com a l´ hivern, quan ho dic hi ha qui exclama .... que avorrit sempre el mateix? ... 

Que equivocats estan, no hi ha res tan divertit, innovador, saborós, vistós i sa com una bona amanida, només hem de posar-li dos ingredients extres, imaginació i amor per la cuina


Ingredients
Cabdells de Tudela ( Cogollos )
Tomàquet d´amanir
Nous pelades
Llesques primes de pernil salat ( si es Ibèric, hummm)
Anxoves en conserva ( si son de L´Escala millor )
Codony tallat a quadradets

Per la vinagreta
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre de qualtat tipus Xerès

Preparació
Posarem al tot el voltant de la platera les fulles de cabdell senceres ( com si foren barquetes ), i ara només tenim que distrubuïr la reste dels nostres ingredients amb amor, com si pintesim una aquarel.la, li donarem color i haromina a plat, al final regarem amb la vinagreta que tindrem preparada..i a gaudir

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/

Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...