Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 14 de novembre de 2012

Pinxo de bacallà i bolets


Ingredients

Unes llesques de pa tou
Tomàquet d´amanir
Bacallà ( si es llom millor )
Farina
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Bolets al gust

Preparació
Tallarem el llom de bacallà a quadradets, el condimentarem amb sal i pebre al gust, el pasarem per farina seca i el fregirem amb oli d´oliva que ja tindrem calent.

A part fregirem els bolets amb oli i condimentarem també al gust.

Per montar el plat
Sucarem les llenquetes de pa amb oli o tomàquet i a cada llesqua li clavarem un pinxo amb unes peçes de bacallà, per sobre li posarem  bolets i uns trossos de tomàquet tallat petit i amanit.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...