Ingredients
Unes llesques de pa tou
Tomàquet d´amanir
Bacallà ( si es llom millor )
Farina
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Bolets al gust
Preparació
Tallarem el llom de bacallà a quadradets, el condimentarem amb sal i pebre al gust, el pasarem per farina seca i el fregirem amb oli d´oliva que ja tindrem calent.
A part fregirem els bolets amb oli i condimentarem també al gust.
Per montar el plat
Sucarem les llenquetes de pa amb oli o tomàquet i a cada llesqua li clavarem un pinxo amb unes peçes de bacallà, per sobre li posarem bolets i uns trossos de tomàquet tallat petit i amanit.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
qué bueno y la presentación estupenda!
ResponEliminabs
Un pincho con un diseño delicioso en aspecto y sabor.
ResponEliminauna recepta de luxe de bona
ResponEliminammmmmm k bo
ResponEliminaMmmmmmmmmmmm! Que bo! Petonets!!!
ResponEliminaSusanna ¡¡¡un pinxo bonissim!!!!
ResponEliminaMe gusta, un bico
ResponEliminaSusana, un pincho muy atractivo y rico. Queda muy bien esta presentación que haces. Muy original. Besinos amiga.
ResponEliminaQué bo, per un sopar, ja m'els imagino.
ResponEliminaPetons reina.
Una delicia de Pinxo de Bacallà i bolets. M'agrada molt
ResponEliminaUna abraçada, Agusti Cangrejo Grande
Ese pincho tiene que ser una autentica delicia, besos
ResponEliminahttp://lacocinadelagatacuriosa.blogspot.com.es/
Que rico Susana. Me gustan muchísimo las dos cosas y asi en pincho estupendo.
ResponEliminaAbrazos.
Caram, Susanna, aquest plat d'avui és de festa major!! O potser un bon aperitiu per Nadal? Petons
ResponEliminaEl emplatado queda tremendo. Como estoy aprendiendo sobre bolets (que me gustan desde hace 2 días, como quien dice), toda sugerencia es buena... Un besote.
ResponEliminaAra per esmorzar un pinxo de aquests m’aniria molt bé, deu d’estar de vici.
ResponEliminaPetons
Estupendo y menuda presentación.
ResponEliminaBesos.
Pasar por tu blog, es no terminar de despedirse nunca, que platos maravillosos!!!!
ResponEliminaPequeña aportación no, magnifica aportación.
ResponEliminaBesos. Lola
Ains, qué rico, me gusta muchísimo el bacalao, hasta hecho un pincho delicioso. Besos
ResponEliminaQue rico!!! me ha encantado la idea!!
ResponEliminaPetonets
Quin pintxo més suggerent, ha de ser una delícia!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Una delicia de pincho, el bacalao y las setas dos ingredientes de lujo, te ha quedado fantastico. Besicos
ResponEliminaGuapu, guapu...
ResponEliminaEl bacallà amb bolets no l'he provat mai, i segur que lliguen molt bé.
ResponEliminaHa d'estar molt bo.
Una abraçada
M'encanta el bacallà i els bolets!! aquesta proposta l'apunto!!!
ResponEliminaMe encanta el bacalao de mil maneras, y tu plato entra por los ojos con esa fantástica presentación, toda una delicia.
ResponEliminaUn beso.
Pero que cosa mas rica!!
ResponEliminaFacilita de hacer, pero una receta muy resultona.
Me encanta.
Un besazo