TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dijous, 18 d’abril del 2013

Suc o brou de verdures


Segurament feu moltes vegades verdures bullides a casa, però mai guardeu el brou o suc del bullit, en aquesta aigua i queden totes les vitamines i part del seu sabor.


Doncs aquesta   és la meva proposta..........i funciona.

Una vegada estiguin les verdures bullides, les colarem i reservarem aquest brou que ens queda a l´olla, és ideal per preparar un arròs bullit, per afegit a un guisat, a una paella......


Depenent del seu ús el podem congelar en un recipient gros, petit, o a porcions.....serveix tota mena de verdures.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

4 comentaris:

  1. Es perfecta, ja que es pot aprofitar molt bé i dona més sabor a unes altres preparacions.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Es una genial idea, para tener siempre caldo a mano, besotes
    Sofia

    ResponElimina
  3. La qüestió es aprofitar-ho tot, es molt bona pensada.

    ResponElimina
  4. Yo me la suelo tomar con unas gotas de aceite de oliva cómo primer plato o en vez de comer cine agua, refrescos, etc ;) fuente de vitaminas y minerales :)
    Si al hervir las verduras no has echado ni aceite, ni sales o especial, éste agua es perfecta para regar las plantas, es un abono natural

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...