Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 19 de febrer de 2014

Adob per carns


Una peça de carn ben adobada fa que una carn senzilla es converteixi en l'estrella de la taula....aquesta és la meva proposta i funciona

* Serveix per tot tipus de carns...... granja, corral, caça....

Ingredients
Oli d´oliva
Sal
Pebre negre
Unes fulles de llorer
Pebre vermell ( dolç o picant )
Vi negre
Romaní
Ceba tallada a rodanxes
Alls amb la pell i aixafats

Preparació
Posarem la carn en una safata, barrejar tots els ingredients del adob i abocar per sobre, remenar perque quedi tota la carn ben untada, tapar amb film de cuina i reservar a la nevera, ideal deixar reposar un minim de 2 dies, es recomana cada 12 hores donar unes voltes a la carn perqué l´adob arrivi per tot arreu.

Ja podem cuinar.la al nostre gust.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...