Una peça de carn ben adobada fa que una carn senzilla es converteixi en l'estrella de la taula....aquesta és la meva proposta i funciona
* Serveix per tot tipus de carns...... granja, corral, caça....
Ingredients
Oli d´oliva
Sal
Pebre negre
Unes fulles de llorer
Pebre vermell ( dolç o picant )
Vi negre
Romaní
Ceba tallada a rodanxes
Alls amb la pell i aixafats
Preparació
Posarem la carn en una safata, barrejar tots els ingredients del adob i abocar per sobre, remenar perque quedi tota la carn ben untada, tapar amb film de cuina i reservar a la nevera, ideal deixar reposar un minim de 2 dies, es recomana cada 12 hores donar unes voltes a la carn perqué l´adob arrivi per tot arreu.
Ja podem cuinar.la al nostre gust.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
M'agrada el teu adob, molts cop veig adobs molt carregats.
ResponEliminaUna abraçada
A casa fem molt l'adob, es ideal per donar mes gusta a les carns a la planxa.
ResponEliminaNo suelo hacer adobos, pero sólo de pensar lo rica que tiene que quedar la carne con esos matices...ya estoy preparando uno. Besos
ResponEliminaNo en faig a casa d'adobs, però t'agafo la recepta i provaré! segur que està més bo fet a casa!
ResponEliminaMe encantan los adobos... tiene que estar deliciosa esa carne. Un abrazo, Clara.
ResponEliminaHola Susuna gracias por pasarte por mi blog, me he llevado una gran alegría al leerte, me parece genial este adobo para la carne, pero también le puedes añadir canela y le da un toque especial, me lo enseño una amiga un día que hicimos barbacoa en su casa y quedo genial un besote guapa feliz semana
ResponElimina