TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dijous, 27 de febrer del 2014

Costelles de porc senglar adobades, a la barbacoa


Carn de senglar, en aquest cas costelles, però valen  altres parts.

Ingredients pel adob
Oli d´oliva
Sal
Pebre negre
Unes fulles de llorer
Pebre vermell ( dolç o picant )
Vi negre
Romaní
Ceba tallada a rodanxes
Alls amb la pell i aixafats

Preparació
Posarem la carn en una safata, barrejar tots els ingredients del adob i abocar per sobre, remenar perque quedi tota la carn ben untada, tapar amb film de cuina i reservar a la nevera, ideal deixar reposar un minim de 2 dies, es recomana cada 12 hores donar unes voltes a la carn perqué l´adob arrivi per tot arreu.

Ja podem cuinar.la al nostre gust.

  * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
La nostre proposta...... unes costelles de porc sanglar amb aquest adob i fetes a la barbacoa, delicioses,  amb una amanida, all i oli fet a casa, beguda fresca i el més important .....Bona companya.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

4 comentaris:

  1. uhmmmm que buenas por favor!! para rechupetearse los dedos!

    ResponElimina
  2. Seguro que estaban deliciosas , te han quedado divinas es una pena no poder meter la moano y llevarme unas cuantas para la cena.
    Bicos mil wapa.

    ResponElimina
  3. pos se ven muy apetecibles con este adobo!!!

    ResponElimina
  4. Encara que fetes a casa queden bones, si hi ha oportunitat i es fan a la barbacoa son per llepar-se els dits.
    El porc senglar l'he menjat només amb estofat.
    Petons reina.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...