Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 27 de febrer de 2014

Costelles de porc senglar adobades, a la barbacoa


Carn de senglar, en aquest cas costelles, però valen  altres parts.

Ingredients pel adob
Oli d´oliva
Sal
Pebre negre
Unes fulles de llorer
Pebre vermell ( dolç o picant )
Vi negre
Romaní
Ceba tallada a rodanxes
Alls amb la pell i aixafats

Preparació
Posarem la carn en una safata, barrejar tots els ingredients del adob i abocar per sobre, remenar perque quedi tota la carn ben untada, tapar amb film de cuina i reservar a la nevera, ideal deixar reposar un minim de 2 dies, es recomana cada 12 hores donar unes voltes a la carn perqué l´adob arrivi per tot arreu.

Ja podem cuinar.la al nostre gust.

  * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
La nostre proposta...... unes costelles de porc sanglar amb aquest adob i fetes a la barbacoa, delicioses,  amb una amanida, all i oli fet a casa, beguda fresca i el més important .....Bona companya.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...