Carn de senglar, en aquest cas costelles, però valen altres parts.
Ingredients pel adob
Oli d´oliva
Sal
Pebre negre
Unes fulles de llorer
Pebre vermell ( dolç o picant )
Vi negre
Romaní
Ceba tallada a rodanxes
Alls amb la pell i aixafats
Preparació
Posarem la carn en una safata, barrejar tots els ingredients del adob i abocar per sobre, remenar perque quedi tota la carn ben untada, tapar amb film de cuina i reservar a la nevera, ideal deixar reposar un minim de 2 dies, es recomana cada 12 hores donar unes voltes a la carn perqué l´adob arrivi per tot arreu.
Ja podem cuinar.la al nostre gust.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
La nostre proposta...... unes costelles de porc sanglar amb aquest adob i fetes a la barbacoa, delicioses, amb una amanida, all i oli fet a casa, beguda fresca i el més important .....Bona companya.Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
uhmmmm que buenas por favor!! para rechupetearse los dedos!
ResponEliminaSeguro que estaban deliciosas , te han quedado divinas es una pena no poder meter la moano y llevarme unas cuantas para la cena.
ResponEliminaBicos mil wapa.
pos se ven muy apetecibles con este adobo!!!
ResponEliminaEncara que fetes a casa queden bones, si hi ha oportunitat i es fan a la barbacoa son per llepar-se els dits.
ResponEliminaEl porc senglar l'he menjat només amb estofat.
Petons reina.