Ingredients
Pasta vegetal
Api
Pastanaga
Ceba
Tomàquet triturat
Oli d´oliva
Botifarra crua
Un raig de vi blanc
Salsa beixamel
Sal
Pebre
Formatge ratllat
Preparació
Tallarem totes les verdures a daus petits i les saltarem amb oli d´oliva, juntament amb la botifarra desfeta fins que agafi una mica de color, afegir el tomàquet triturat i quan estigui quasi sofregit, abocar un vas de vi blanc, deixem reduir.
Bullir la pasta seguin les instruccions del fabricant, abocar a una safata apta pel forn junt amb el sofregit de verdures i remenar fins que quedi tot integrat, cobrir amb la salsa beixamel i gratinar uns minuts al forn.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
ummm pasta, verduritas y gratinada, sencillo pero delicioso. besotes!!
ResponEliminacomo agua para chocolate-myriam. blogspot.com
Quin plat mes complert, amb aquesta bona beixamel deu ser exquisit,mmmmm.
ResponEliminaEn casa nos encanta gratinar la pasta con bechamel y en cuanto al acompañamiento de la pasta igual este que otro le va estupendo.
ResponEliminaBesinos
Quin plat és bo i més complet!
ResponElimina