Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 19 de febrer de 2014

Pasta vegetal amb verdures i gratinada amb beixamel


Ingredients
Pasta vegetal
Api
Pastanaga
Ceba
Tomàquet triturat
Oli d´oliva
Botifarra crua
Un raig de vi blanc
Salsa beixamel
Sal
Pebre
Formatge ratllat


Preparació

Tallarem totes les verdures a daus petits i les saltarem amb oli d´oliva, juntament amb la botifarra desfeta fins que agafi una mica de color, afegir el tomàquet triturat i quan estigui quasi sofregit, abocar un vas de vi blanc, deixem reduir.

Bullir la pasta seguin les instruccions del fabricant, abocar a una safata apta pel forn junt amb el sofregit de verdures  i remenar fins que quedi tot integrat, cobrir amb la salsa beixamel i gratinar uns minuts al forn.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...