TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimecres, 19 de febrer del 2014

Truita de carbassó i albergínia





Ingredients
Ous
Carbassó
Albergínia
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Una culleradeta de llevat químic ( tipus Royal)  - opcional -
Una cullerada de farina

Preparació
Tallarem primer l´albergínia a rodanxes -o- a daus,  i les posarem en un bol amb aigua i una cullerada de farina desfeta ( es treu el suc i ens quedarà blanca, sense necessitat de sal ni suc de llimona)

Després tallarem també el carbassó.

En una paella amb una mica d´oli, aquesta operació també es pot fer a la planxa,...... no cal posar passa quantitat, saltarem les rodanxes -o- daus d´albergínia i carbassó fins que quedin toves al nostre gust.

Batre els ous junt amb una culleradeta de "Royal", afegir les verdures , condimentar amb sal i pebre, fer la truita , i a gaudir.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

1 comentari:

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...