Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 19 de febrer de 2014

Truita de carbassó i albergínia

Ingredients
Ous
Carbassó
Albergínia
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Una culleradeta de llevat químic ( tipus Royal)
Una cullerada de farina

Preparació
Tallarem primer l´albergínia a rodanxes -o- a daus,  i les posarem en un bol amb aigua i una cullerada de farina desfeta ( treurá el suc i ens quedará blanca, sense necesitat de sal ni suc de llimona)

Despres tallarem també el carbassó.

En una paella amb una mica d´oli, no cal posar passa quantitat, saltarem les rodanxes -o- daus d´albergínia i carbassó fins que quedin toves al nostre gust.

Batre els ous junt amb una culleradeta de "Royal", afegir les verdures , condimentar amb sal i pebre, fer la truita , i a gaudir.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...