Ingredients
OusCarbassó
Albergínia
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Una culleradeta de llevat químic ( tipus Royal) - opcional -
Una cullerada de farina
Preparació
Tallarem primer l´albergínia a rodanxes -o- a daus, i les posarem en un bol amb aigua i una cullerada de farina desfeta ( es treu el suc i ens quedarà blanca, sense necessitat de sal ni suc de llimona)
Després tallarem també el carbassó.
En una paella amb una mica d´oli, aquesta operació també es pot fer a la planxa,...... no cal posar passa quantitat, saltarem les rodanxes -o- daus d´albergínia i carbassó fins que quedin toves al nostre gust.
Batre els ous junt amb una culleradeta de "Royal", afegir les verdures , condimentar amb sal i pebre, fer la truita , i a gaudir.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Quina delícia de truita, M'encanta.
ResponElimina